Sådan beregnes kalorierne brændt på en elliptisk

Sådan beregnes kalorierne brændt på en elliptisk

Ellipsetræner er et populært redskab til at forbrænde fedt og øge kardiovaskulær sundhed, fordi de er effektive maskiner, som kan give en følelse af lav anstrengelse. Mange elliptiske maskiner har indbyggede kalorieindretninger, der giver tilfredsstillende kalorier, der er brændt, men det er svært at afgøre, hvor præcist disse tal virkelig er.

Mens din faktiske kalorifremkørsel afhænger af mange interne og eksterne faktorer, kan du bruge enkle metaboliske ækvivalenter af opgave (MET) beregningsretningslinjer for at nå et estimat af kalorier, der er brændt på en elliptisk træner. MET-systemet tildeler et tal fra.9 (hvile) til 19 (sprint) til forskellige anstrengelsesniveauer, og når dette tal multipliceres med din vægt i kilo, får du en række kalorier brændt pr. Time for enhver aktivitet.

Trin 1

Væg dig selv for at få en præcis læsning af din vægt. Hvis din skala måler vægt i pund, multipliceres tallet med.45 for at konvertere det til kilo (for eksempel 120 lb.x.45 = 54 kg).

Trin 2

Hold styr på dit niveau af indsats under en træning. Sammenlign din gennemsnitlige indsats på den elliptiske maskine for at gå, jogge eller løbe.

Trin 3

Undersøg en liste over MET-priser og afgøre, hvilket nummer der bedst svarer til din indsats (se Ressourcer). Du vil sandsynligvis vælge et tal mellem fire og otte.

Trin 4

Optag længden af ​​din træning i portioner af en time (for eksempel vil en 20-minutters træning registreres som.33 af en time).

Trin 5

Multiplicér din vægt i kg ved den MET-sats, du valgte (for eksempel 54 kg x 6 = 324).

Trin 6

Multiplicer det resulterende nummer fra det foregående trin med den del af en time, du arbejdede for at få dine samlede kalorier brændt (for eksempel 324 x.33 = 107 kalorier).

Del:
Kommentarer