Sådan beregnes håndtagernes rækkevidde for en cykel

Sådan beregnes håndtagernes rækkevidde for en cykel

Cykeltilpasning er vigtig af hensyn til sikkerhed og komfort. For at få din cykel til at passe bedre, skal du muligvis justere styrene, så de er lettere at nå og bruge. Håndtagets afstand er afstanden fra sædets ende (eller sadlen) til midten af ​​styret.

Juster din sadel, inden du begynder at justere på håndtaget. Du vil have sadlen til at være i den rigtige højde og være behagelig. Når du har gjort det, er du bedre i stand til at arbejde på rækkevidde, så du ikke behøver at gentage justeringer senere.

Sæt din cykel op på en træner, så den er niveau. Du vil gerne klatre på cyklen og pedalen, indtil din overkrop er afslappet. Sæt dine hænder i deres normale position på lige håndtag eller oven på faldet styret.

Få nogen til at kigge på din position på cyklen. For en vejcykel, vil du have en ret vinkel mellem din krop og arme ned til styret. Hvis du ikke har nogen til at hjælpe dig, skal du placere cyklen og træneren ved et spejl eller bruge et videokamera til at indfange din stilling til gennemgang.

Forestil dig at tegne en linje ned fra din næse til midten af ​​styret. Ideelt set vil du have en tomme mellem linjen og midten. Med andre ord bør din næse i en neutral kropsstilling være tæt på styrets afstand.

Undersøg hvordan du føler dig på cyklen. Hvis du har lyst til at scoot fremad, er styret af styret sandsynligvis for langt, og hvis du har lyst til at scoot baglæns på sadlen, er stammen sandsynligvis for kort.

Del:
Kommentarer