Sådan beregnes gåafstand

Sådan beregnes gåafstand

At gå i gennemsnit på 10.000 trin om dagen kan hjælpe med at sænke blodtrykket, forbedre blodglukosekontrollen, bidrage til en sundere vægt og reducere risikoen for abdominal fedme, ifølge American College of Sports Medicine. Beregning af gåafstand kan hjælpe dig med at øge dit aktivitetsniveau og sætte mål for at øge din udholdenhed og det samlede fitnessniveau.

Trin 1

Brug en skridttæller til at spore afstanden dækket såvel som de trufne trin. Tag en tur rundt om et kort spor eller en anden kendt afstand, hvis din skridttæller ikke har en distanssporingsfunktion. Beregn antallet af trin, der er taget, og multiplicér efter behov for at estimere trin taget pr. Mile. Hvis du for eksempel tager 500 trin omkring et kvarts mile spor, kan du estimere, at det tager 2.000 trin til at dække en kilometer.

Trin 2

Nulstil turen kilometertælleren på din bil og kør den sti, du normalt går. Dobbelt afstanden til konto for gangen tilbage, hvis du tager din kilometertæller ved at nå frem til din destination.

Trin 3

Planlæg din tur, før du går ud og beregner afstanden online. Google Maps giver f.eks. Brugere mulighed for at oprette en vandresti og beregne afstand automatisk. MapMyRun har præfabrikerede vandre- og løbestier, der indeholder fjernoplysninger. Søg efter postnummer eller by og stat for at finde stier i dit område.

Trin 4

Gå på en løbebånd for at beregne afstanden. De fleste elektroniske løbebånd giver dig mulighed for at programmere for en alarm eller et bip, når du har gået en vis afstand.

Del:
Kommentarer