Sådan beregnes et punktspredning

Sådan beregnes et punktspredning

I satsning er point spredningen den mængde point, som det underordnede hold er givet for at væddemålet skal være retfærdigt. Holdet, der giver pointene, betragtes som favorit, mens holdet der får pointene betragtes som underdog. Selvom der ikke er nogen præcis måde at beregne punktspredningen mellem to hold på, kan du bruge mange statistikker og variabler til at bestemme punktspredningen for et bestemt spil, når du laver en venlig indsats.

Beregn hvor mange point, løb eller mål et hold typisk scorer. For eksempel, hvis Dallas Cowboys har scoret 350 point i 10 spil, så er gennemsnittet 35 point. Hvis deres rival den uge har scoret 300 point over det samme span, er gennemsnittet 30.

Find ud af, hvem hjemmeholdet er for spillet. Mange gange spiller et hold bedre, når det er hjemme, end når det er på vej. Faktorer som fanestøj og kendskab til feltet eller spilleoverfladen giver en fordel til hjemmeholdet. Hvis et hold generelt klarer sig godt hjemme, hvilket betyder, at det har en god hjemmerekord, skal ekstra point, løber eller mål tælles til sin fordel.

Se på rekordet for de to hold, der spiller spillet. Posten er en af ​​de største indikatorer til bestemmelse af punktspredningen. Et hold med en god rekord vil generelt blive favoriseret over et hold med en dårlig rekord, og derfor bliver spredningen større. Hvis holdene har lignende optegnelser, vil punktspredningen være tættere, da de i teorien er lige matchet.

Se efter fremmede faktorer for holdene, der spiller. For eksempel, hvis stjernens atlet på et hold er ude, kan det være en grund til at holdet vil score færre løber, point eller mål. Dette bør inddrages i beregningen af ​​punktspredningen. For eksempel, hvis stjernespilleren gennemsnitliggør 35 point pr basketball spil, og hans udskiftning gennemsnitlig 20 når man spiller et komplet spil, kan holdet score færre point. At score færre point ville i teorien føre til, at punktet spredes til at være strammere, hvis holdet er favoriseret eller større, hvis det er underdog.

Beregn en gennemsnitlig margen for sejr eller tab. For eksempel, hvis et hold har vundet 10 kampe med i alt 30 løb i baseball, vinder det med i gennemsnit tre runder pr. Spil. Hvis det samme hold tabte 10 spil med 12 løb, så er den gennemsnitlige margin for tab 1,2 pund pr. Spil. Så hvis holdet er begunstiget, kan det "give" tre point til modstanderen, og hvis det er underdogen, kan det tage 1 løb pr. Spil (fordi du ikke kan tage 1,2 kørsler.)

Kombiner al din forskning for at beregne punktspredningen. Der er ingen eksakt videnskab ved bestemmelsen af ​​denne figur. Brug dog forskningen til at få figuren. For eksempel i basketball, hvis favoritten gennemsnitlig er 100 point, med en sejrmargin på fem point og spiller hjemme, så gør den til en fem point favorit. Omvendt, hvis et hold har en ringere post, spiller der på vejen, scorer 95 point og taber med tre point, gør det til en trepunktsunderdog.

Del:
Kommentarer