SĂĄdan beregnes din Golf Handicap

SĂĄdan beregnes din Golf Handicap

De eneste tal, du har brug for til at beregne dit uofficielle handicap, er dine scoringer til dine seneste golfrunder og klasserne af de kurser, du har spillet. I USA er kursværktøjerne USGA Course Rating og kursets hældningsrating. Du skal bruge mindst fem 18-hullers scoringer til at beregne et handicap.

Handicap Differential

For det første bestemmer du handicapforskellen for hver runde golf du spillede, op til de sidste 20 runder. Træk USGA-kursværdien fra din score. Gør forskellen og multiplicer den ved standard USGA slope rating, som er 113. Derefter opdele dette nummer ved kursets hældning rating. Resultatet er handicapforskellen for den runde. Beregn differencen for hver af dine scoringer.

Handicap Index

For at beregne dit handicap-indeks, kan du gennemsnitlige et bestemt antal af dine bedste handicap-differentieringsresultater afhængigt af hvor mange scoringer du har akkumuleret. Ideelt set vil du have 20 point, så du kan bruge de laveste 10 af de sidste 20. For at gennemsnitlige differentierne, tilføj dem sammen og divider med 10. Derefter formere gennemsnittet med.96 og slet alle tallene efter tiendedelscifferet. Resultatet er dit handicapindeks. Hvis du har færre end 20 scorer, skal du gennemsnitlige disse mange differentieringer: 19 scoringer, brug de ni laveste differentialer; 18, otte; 17, syv; 15 eller 16, seks; 13 eller 14, fem; 11 eller 12, fire; ni eller 10, tre; og syv eller otte, to. Hvis du kun har fem eller seks scoringer, vil du kun bruge en differentiale, så der er ikke behov for gennemsnittet.

Konvertering af indeks til handicap

For at bestemme dit kursus handicap, find hældningen bedømmelse af det sæt af tees du vil spille. Dette nummer er normalt angivet på scorecard. Multiplicer dit handicapindeks med den hældningsbedømmelse og divider derefter resultatet med 113. Svaret er dit kursus handicap.

Del:
Kommentarer