Sådan beregnes afstand på en elliptisk træner

Sådan beregnes afstand på en elliptisk træner

Brug af en elliptisk træner maskine er en fantastisk måde at få en fuld, total krop arbejde ud. Ikke alene giver det dig det samme arbejde som du ville fra en jog --- uden belastningen på dine led --- men du vil også arbejde med dine arme. Selv om de fleste elliptiske maskiner viser den hastighed, du rejser, og de kalorier du har brændt under træning, vil ikke alle vise din beregnede afstand, hvilket kan være et nyttigt nummer at vide.

Tag dig selv på elliptisk træner. Du bliver nødt til at kende den nøjagtige tid, du arbejder på. Det vil være nemmest, hvis du træner til nærmeste komplette nummer (som f.eks. 20 eller 30 minutter).

Se på skærmen på din elliptiske træner for den hastighed, som du rejser på. Du skal vide din hastighed for at bestemme din afstand.

Skriv dit nummer i en simpel matematik formel for at bestemme din tilbagelagte afstand. Formlen vil ligne D = ST / 60. På længere sigt er afstanden lig med hastigheden multipliceret med tiden divideret med 60 (antallet af minutter i en time).

Indtast dine tal i ligningen. Lad os sige, at du rejste 5 miles i timen i 30 minutter. Ligningen vil nu ligne D = 5x30 / 60. 5 gange 30 er 150. Del 150 med 60, og du kommer op med 2,5 miles. Dette er den afstand du har rejst.

Del:
Kommentarer