Sådan beregner du vægtvokterpoint i en opskrift

Sådan beregner du vægtvokterpoint i en opskrift

Hvis du følger vægtvagtens kost, kan det være svært at beregne vægtvokterpoint i en opskrift. Men det er faktisk meget nemt at beregne vægtovervågningspoint i en opskrift, så du ved præcis, hvor mange point der er i din yndlingsopskrift. Lær hvordan du hurtigt og nemt kan beregne, hvor mange vægtobservationspoints der er i en opskrift, så du kan lave dine favoritopskrifter og holde dig på vægtavleplanen for at tabe sig.

Forstå ingredienser til at beregne vægtvokterpoint i en opskrift Det første skridt til at beregne vægtvagter punkter i en opskrift er at undersøge din liste over ingredienser. Du skal vide præcis, hvor mange point der er i hver ingrediens. Du kan finde ud af dette ved at bruge dine vægt overvågningsmaterialer, hvis du har dem eller nogen vægt overvågning point værdi website. Bestem, hvor mange point der er i hver ingrediens, baseret på deres mængde og derefter tilsammen alle disse pointværdier. Dette vil give dig vægt overvågning point værdi af hele opskriften.

Betjeningsstørrelse til at beregne vægtvokterpoint i en opskrift Næste skal du bestemme, hvor mange vægtobservationspoints der er i hver betjening. Det er meget nemt at gøre dette - divider kun vægttællerne pointværdier for hele opskriften med antallet af portioner. For eksempel, hvis hele opskriften var 42 point og den tjener 10 portioner, har hver servering 4,2 vægt overvågningspoint.

Brug en Online Weight Watchers Recept Calculator Hvis du ikke ønsker at lave matematikken selv, kan du bruge en online vægt overvågning punkt opskrift regnemaskine. Der er en på online vægt overvågning websted, hvis du er medlem eller du kan bruge en online version tilgængelig på mange hjemmesider. Du får dog den mest nøjagtige udgave ved at beregne vægtobservatorerne selv.

Juster opskriften til at beregne vægtvokterpoint i en opskrift. Endelig, hvis du opdager, at din opskrift har en højere pointværdi, end du vil have, overvej at justere ingredienserne eller madlavningsmetoden. Brug ikke kalorier til madlavning i stedet for olie eller fedtfattige versioner af dine favorit ingredienser som ost, kød, mælk eller creme. Justering af små ting i din opskrift sænker vægtvurderingspunktets værdi af din opskrift.

Del:
Kommentarer