Sådan Bend Plastic Glasses

Sådan Bend Plastic Glasses

Plastikbriller er lette og kommer i en række farver. Rammerne er normalt lavet af zylonit, celluloseacetat eller nylon, ifølge webstedet All About Vision. De fleste plastrammer kan bøjes for at ændre pasformen og er nemme at justere, når de er udført korrekt. Plastrammer kan dog bryde og blive sprøde med alderen. At kende et par ting på forhånd hjælper dig med at tilpasse og bøje plastrammer på en sikker måde.

Kontroller for eventuelle skader på rammerne, især de dele af de rammer, du vil bøje. Se nøje for fine revner eller misfarvning. Hvis rammerne viser tegn på at blive brudt, skal du ikke forsøge at omforme dem.

Varm rammerne. Plastrammer skal opvarmes, før de kan bøjes. Fyld en vask eller skål med vand opvarmet til en temperatur, din hud kan tolerere. Placer rammerne i varmt vand i mindst 20 sekunder. Du kan også holde den del af rammerne du bøjer under en strøm af varmt rindende vand.

Bøj templets del, den del af rammerne, der hviler over hvert øre. Tag fat i rammerne med begge hænder. Bøj forsigtigt tempoet over templet over din pegefinger. Arbejde i små, subtile bevægelser, genopvarmning af rammerne efter behov.

Bøj templerne forsigtigt op, hvis de gnider ryggen af ​​dine ører og bøj dem ned, hvis dine briller glider ned i din næse. Ret hele templet og bøj kurven igen for at stramme pasformen omkring dit øre, hvis dine briller glider ned hele tiden.

Stram dine plastrammer ved at bøje dem lidt i midten. Varm rammerne, og hold derefter dine rammer, så linsens front vender væk fra dig. Brug tommelfingrene på begge hænder til at tage fat i midten, indeni rammen. Træk i ydersiden af ​​forsiden mod dig med fingrene.

Løsn rammerne. Varm rammerne, og hold dem så linserne vender mod dig. Bøj rammene ud ved at trykke ind på midten og trække yderkanterne mod dig.

Tips

Du kan bruge en hårtørrer til at opvarme plastrammer for at gøre dem varme nok til at bøje. Hold håret tørre mindst 10 tommer fra rammebillederne, og flyt den varme, blæser luft over rammerne i mindst 20 sekunder.

Del:
Kommentarer