SĂĄdan behandles Staph infektioner med Epsom Salt

SĂĄdan behandles Staph infektioner med Epsom Salt

Staph infektioner bør behandles af en læge, som vil ordinere antibiotika for at bekæmpe infektionen. Du kan fremskynde helingen ved at gennembløde såret i et Epsom saltbad.

Find en beholder bred og dyb nok til at rumme den skadede kropsdel. Du kan suge hele din krop i karret, uanset størrelsen og placeringen af ​​infektionen. Epsom salte er ikke giftige.

Fyld beholderen med varmt vand. Det er bedre at fylde det med vand, der er for varmt, og at vente på, at vandet afkøles, mens saltkrystallerne opløses.

Overfyld ikke beholderen. Anslå, hvor meget vand du vil flytte, når du sætter din fod / ben / krop ind og efterlader nok plads.

Hæld i Epsomsaltene. Et fuldt badekar skal tage 1 til 2 kopper salte. Brug samme forhold for mindre containere. Vent, indtil saltene er opløst.

Sår såret i saltene i mindst 20 minutter. Mere tid vil ikke hjælpe, men det vil ikke skade, og varme bade føler sig beroligende.

Sår såret mindst 3 gange om dagen. Hvis symptomerne vedvarer, skal du kontakte din læge.

Advarsler

Staph infektioner er ekstremt farlige og kan være dødelige. Mange er vanskelige at helbrede, selv med stærke antibiotika. Kontakt din læge, når du beskæftiger dig med Staph infektion eller andre inficerede sår.

Del:
Kommentarer