SĂĄdan behandles plantarvorter

SĂĄdan behandles plantarvorter

Nogle af behandlingerne for at slippe af med plantarvorter virker værre end at holde vorterne. Læger, der ønsker at fryse dine vorter, vil måske have, at du vender tilbage flere gange til kontoret, selvfølgelig opkræver du din forsikringssambetaling hver gang. Der er en simpel måde at befri sig fra plantarvorter inden for et par uger uden at gå til lægekontoret eller bruge mange penge. Hvordan behandler du plantar vorter?

Start med at bruge vitamin A-supplement med det samme, hver dag for at rydde op i din plantarvorter. Vitamin A hjælper med at rydde op plantarvorter. Tage et mundtligt tilskud, så bryd også åbne kapsler og gnide vorterne direkte to gange om dagen.

Tag et multivitamintilskud hver dag for at hjælpe dig med at forbedre eller øge din krops forsvar.

Anbring kanaltape direkte over plantarvorterne. Ikke det klare duct tape, men det virkelig klæbrige gråfarvede duktape. Gør stykket stort nok til at dække huden omkring vorten. Hold det dækket, indtil det forsvinder. Det bør kun tage et par uger. Udskift kanalbåndet efter brusebad og lad området tørre helt.

Hold området så tørt som muligt. Hvis vorterne er på dine fødder, skal du ændre dine strømper ofte i løbet af dagen.

Tips

Vorter er en viral infektion, der i sidste ende vil rydde op på egen hånd. Vitamintilskud hjælper din krops naturlige forsvar til at befri sig fra vorter. HPV, humant papillomavirus, forårsager plantarvorter ved direkte kontakt med huden. At gå barfodet og bruge samfundets brusebad barfodet kan øge din risiko. Plantar vorter synes at have en glat overflade og er grålig gul eller brun i farve.

Advarsler

Lejlighedsvis kan læsioner som carcinomer og melanomer identificeres som vorter ved en fejl, så kontakt din læge. Søg lægehjælp, hvis du oplever svær smerte, hævelse, rødme, blødning eller store læsioner på plantarvorterne.

Del:
Kommentarer