SĂĄdan behandles osteoporose uden medicin

SĂĄdan behandles osteoporose uden medicin

Ifølge de nationale sundhedsinstitutter diagnosticeres så mange som 10 millioner amerikanske mænd og kvinder med osteoporose, og sygdommen er ansvarlig for mere end 1,5 millioner knoglefrakturer hvert år. Osteoporose er en medicinsk lidelse, der resulterer i tab af knoglestyrke og tæthed. En række lægemidler er godkendt af Food and Drug Administration til behandling af osteoporose, men disse stoffer kan forårsage bivirkninger og er ikke effektive i alle tilfælde. Heldigvis er der en række måder at behandle osteoporose uden medicin på for at mindske knogletab, forbedre knogletætheden og bevare mobiliteten.

Besøg din læge for en knogletæthedsscanning og blodarbejde for at afgøre, om du lider af vitamin- eller mineralmangel. Du bør også gennemgå en fuldstændig fysisk undersøgelse og arbejde med din læge for at beregne din sande risiko for at udvikle brud i forbindelse med osteoporose. Verdenssundhedsorganisationen har et nyttigt værktøj, kaldet FRAX, der undersøger alle risikofaktorer og giver en 10-årig risikobrudtsvurdering.

Stop med at ryge og drikke overdrevent, da disse aktiviteter har været forbundet med udviklingen og udviklingen af ​​osteoporose. Du vil måske også overveje medicin til astma, allergi og arthritis bortset fra steroider. Steroider, der anvendes til behandling af disse lidelser, kan signifikant øge knogletab.

Spis en afbalanceret kost fuld af vitaminer og mineraler, især calcium, vitamin D og magnesium. Hvis dine kostkilder til disse vitaminer og mineraler er utilstrækkelige på grund af medicinske årsager eller allergier, bør du tage et daglig supplement.

Inddrag mindst 30 minutters vægtbærende øvelse hver dag med din læge tilladelse. Vandring, jogging, vægtløftning, dans, trappe klatring og tennis er aktiviteter, der vil hjælpe med at forbedre tætheden af ​​dine knogler, mens du forbedrer din generelle helbred. Ifølge National Institutes of Health bekæmper den vægtbærende motion osteoporose, fordi den tvinger din krop til at arbejde mod tyngdekraften.

Forebygge knoglebrud ved at tage skridt til at reducere din risiko. Deltagelse i yoga vil forbedre din balance og koordinering, og bevægelige genstande ud af veje i og omkring dit hjem reducerer sandsynligheden for at snuble og falde. Vær forsigtig, når du går op og ned ad trappen, og undgå at bære sko med glatte såler.

Få masser af solskin, men husk at tage forholdsregler mod solcancer. Den gennemsnitlige person kan opnå tilstrækkelig vitamin D fra korte perioder med solstråling hver dag. Det er dog vigtigt at bemærke, at solens gavnlige stråler, der producerer D-vitamin, ikke kan trænge ind i glas. Derfor kan du ikke få nok vitamin D ridning i en bil med vinduerne op eller sidder inde i dit hjem med gardinerne åbne.

Del:
Kommentarer