Sådan behandles hovedlus med eddike

Sådan behandles hovedlus med eddike

Sådan behandles hovedlus med eddike. Lus kan være meget svært at slippe af fra en persons hoved. Der er hundredvis af midler til fjernelse og behandling af lus, men kun få er legitime. Eddike vil virkelig behandle lus når det bruges korrekt. Her er de trin, der er nødvendige for at kunne behandle hovedlus med eddike.

Varm eddike og sæt det hele over hovedet og hovedbunden. Læg en bruserhætte over håret i 30 minutter, så eddiken kan ikke undslippe, og dampene arbejder stadig på lusen.

Dyp en nit kam i eddike og kam det gennem håret. Du kan finde en nit kam på din lokale apotek. Dette vil hjælpe med at ødelægge limen, som nitterne bruger til at forblive fastgjort til håret og hovedbunden. Bør gennem håret mange gange. Du kan dyppe kammen tilbage i eddike så mange gange som du finder det passende.

Bland eddike med mineralolie, hvis nitsene ikke kommer let af. Du kan finde mineralolie hos din lokale apotek. Mæt hovedet med denne blanding, og nitsene skal komme let ud og smertefri. En bruserhætte kan også placeres på hovedet efter denne proces.

Gentag denne mætning og vask af håret med eddike om natten, indtil lusene er helt væk. Det er ikke en dårlig idé at fortsætte med at vaske håret på denne måde 3-5 dage efter, at lusene er væk. Dette gøres for at sikre, at lusene ikke kommer tilbage. Kammen med nit kammen kan fortsættes så længe du vasker håret på denne måde.

Del:
Kommentarer