Sådan behandles glasfiber irriteret hud

Sådan behandles glasfiber irriteret hud

Glasfiber består af meget tynde glaspartikler. Når glasfiber er skåret, trimmet eller på anden måde arbejdet på, skaber det støv og løs partikler, der kan komme ind i din hud og forårsage irritation. Det er tilrådeligt at tage forholdsregler og bære beskyttelses tøj, såsom lange ærmer, handsker og ansigtsmaske, når du arbejder med glasfiber for at forhindre hudirritation. Alligevel kan nogle partikler glide gennem de beskyttende barrierer, hvilket giver dig kløe og søger relief.

Skyl den irriterede hud under koldt vand eller tag et koldt brusebad. Vandet vasker bort eventuelle løs glasfiberpartikler for at forhindre yderligere irritation.

Brug maskeringstape til at fjerne glasfiber fast på din hud. Sæt den klæbende side på huden og tryk forsigtigt ned på det berørte område. Rip derefter båndet ud for at trække partiklerne ud.

Tag et bad med varmt og dampende vand. Dampen og vandet åbner dine porer og frigiver en del af glasfiberpartiklerne, der stadig sidder fast i din hud.

Dæk den irriterede hud med en generøs mængde lotion eller olie. Dette hjælper med at løsne eventuelle fibre, der forbliver i huden og hurtigere ekstraktion.

Gnid eller våd din hud med acetone. Neglelakfjerner er et husholdningsartikler, der indeholder acetone. Acetonet bryder i det væsentlige glasfiber i huden for at eliminere irritationen. Brug derefter sæbe og vand til at vaske af acetonen.

Del:
Kommentarer