Sådan behandles friktionsbrænding

Sådan behandles friktionsbrænding

Når huden gnider mod noget, brænder en friktion forbrænding. Nogle mennesker har forbrændinger fra hudens gnidning mod hud eller tøj, men andre oplever smertefulde "tæppeforbrændinger" eller "hofbrændinger" fra barsk hud over en overflade. Selvom de er smertefulde, udgør de ofte ikke en fare for patienten, hvis de behandles ordentligt. Det bedste middel til at behandle en friktionsbrænding indebærer lette smerten og forhindre infektion. Hold forsyningerne til behandling af friktionsforbrændinger ved hånden i dit førstehjælpskasse til fremtidige nødsituationer.

Identificer brændingen som friktionsbrænding. Søg efter et rødt område til huden, der forårsager smerte ved kontakt. Spørg personen, hvis han eller hun gnider sin hud mod noget, hvilket indikerer en friktionsforbrænding.

Placer det brændte område under koldt, rindende vand i 10 til 15 minutter, indtil smerten mindsker. Dette både letter smerten lidt og vasker ud fremmed materiale.

Klæd det tørre med et blødt håndklæde, og pas på at undgå at få fibre ind i det friktionsforbrændte område.

Påfør kun en dråbe antiinflammatorisk førstehjælpskrem til stedet, hvis der er smerter tilbage. I stedet for at bruge førstehjælpskrem presser du væsken fra det 1 tommer stykke aloe vera over det brændte område for at berolige huden. Dækk såret med gazebåndet og fastgør det med medicinsk tape.

Hold friktionen forbrændt, indtil huden helt heler op til en uge afhængig af friktionsforbrændingsgraden.

Del:
Kommentarer