SÃ¥dan behandles en Splinter Infektion

SÃ¥dan behandles en Splinter Infektion

Sådan behandles en Splinter Infektion. Nogle gange kan en infektion udvikles i et sår forårsaget af en splinter, uanset om du har fjernet splinteret eller ej. Du er mere tilbøjelige til at udvikle en infektion fra et organisk materiale, såsom træ, snarere end fra glas eller metal.

Fjern splinter. Brug pincet steriliseret med gnidning af alkohol for at forstå splinternes ende. Hvis enden ikke stikker ud af huden, skal du trykke den ud ved at trykke den anden ende. Hvis du ikke kan få splinterne ud, skal du kontakte en læge for at få hjælp.

Hold området rent med varmt vand og antibakteriel sæbe. Vask området, hver gang det bliver snavset eller ikke mindre end tre gange om dagen. Du kan også behandle såret med en bomuldspinne gennemblødt i et antiseptisk middel som en povidon-iodopløsning. Hold såret tørt, undtagen når du bader eller renser såret.

Påfør et tredobbelt antibiotikumsalve til det inficerede sår to eller tre gange dagligt, og hold det bandageret i løbet af dagen. Udskift bandagen, hvis det bliver vådt med blod eller pus. Såret vil drage fordel af lufttørring, så lad det være tørt uden bandage, mens du sover.

Besøg din læge, hvis infektionen ikke forbedres om få dage. Et lille stykke splinter kan forblive i såret, hvilket kan forhindre infektionen i at helbrede.

Del:
Kommentarer