SĂĄdan behandles en Spider Bite

SĂĄdan behandles en Spider Bite

Sådan behandles en Spider Bite. De fleste edderkoppebitt er ubehageligt, men ufarligt. Men nogle edderkopper, som den brune hule og den sorte enke, kan forårsage alvorlig sygdom og skade på vævene. Her er nogle retningslinjer, der hjælper dig med at behandle en edderkoppebit, hvis det sker for dig.

Identificer edderkoppen, hvis det er muligt at gøre det sikkert. Nogle edderkoppebitt kræver mere omfattende behandling, herunder antivenom. Hvis du er i stand til at identificere edderkoppen, vil det være nyttigt at bestemme den passende behandling.

Vask spiderbittens sted med sæbe og vand. Uanset om det er en harmløs edderkopp eller en giftig, skal du vaske området så hurtigt som muligt.

Pas på en regelmæssig edderkopp bid med koldt komprimerer eller is. Brug over-counter medicin, såsom ibuprofen eller acetaminophen, til smertelindring. Overvågning for allergiske reaktioner, udslæt, feber og tegn på infektion. Hvis nogen af ​​disse opstår, søg lægehjælp.

Behandl en giftig edderkoppebit ved at placere et stramt bandage over biden, hvis det er placeret på armen eller benet, så sørg for at det ikke afbryder cirkulationen. Du vil bare forsinke spredning af gift; du vil ikke stoppe blodstrømmen til ekstremiteten. Hvis biden er placeret på en anden del af kroppen, skal du dække det med en kold klud, indtil du kan komme til en medicinsk facilitet.

Gå straks til en medicinsk facilitet, hvis du ved, at biden er fra en giftig edderkop. Hospitalisering er påkrævet for de fleste af disse typer af bid.

Advarsler

Giv ikke børn aspirin. Brug ibuprofen eller acetaminophen i stedet for smerter og feber.

Del:
Kommentarer