Sådan behandles en påvirket sinus

Sådan behandles en påvirket sinus

Ifølge entconsult lider mere end 35.000.000 amerikanere af sinusinfektioner. Impacted bihuler er et andet begreb for hævede betændte bihulehulrum, der forårsager pres og smerte omkring øjnene og panden. Impacted bihuler kan let behandles med forskellige medikamenter for at reducere hævelse, dræbe enhver smitte og rydde ud tilstoppede næsekanaler, der indeholder mucusopbygning.

Cure Impacted Sinuses

Besøg din læge og tal med ham om din tilstand. Lægen vil afgøre, om et receptpligtigt antibiotikum er nødvendigt for at dræbe enhver infektion. Når du begynder din recept, skal du drikke mindst seks, 8 ounce glas vand og forsøge at få mindst otte timers søvn pr. Nat, mens du kæmper for en sinusinfektion.

Tag en decongestant som Sudafed for at reducere hævelse i sinuskaviteten. Du kan tage den anbefalede dosis i op til syv dage uden at tale med en læge. Kontroller advarselsmærket for mulige bivirkninger og afbryd brugen, hvis du oplever en allergisk reaktion.

Køb en ekspektorant som Mucinex for at hjælpe kroppen med at dræne overskydende slim i sinushulen. Tag den anbefalede dosis og tag ikke mere end rettet. Drik rigeligt med vand, mens du tager en ekspektorator, da det hurtigt kan dehydrere dig. Vær forsigtig, da mange eksplosionsmidler forårsager døsighed.

Kør en cool-tåge befugter i dit soveværelse, mens du sover om natten. Fyld vandbeholderen af ​​befugteren og læg den på bunden. Tænd luftfugteren for at opretholde 40 procent luftfugtighed i rummet. Sæt befugteren i og placer den omkring fire til seks meter fra dig selv. Kør luftfugtigheden hver nat konsekvent som du overvinder ramte bihuler.

Brug saltvandsspray for at holde sinuskaviteten fugtet og rent. Spray to sprøjter i hver næsebor. Når du sprayer et næsebor, skal du holde den anden lukke og tage en hurtig dyb indånding, mens du sprayer. Gentag den samme proces på den anden næsebor. Spray saltopløsning i næsen mindst tre gange om dagen. Spray oftere efter behov for at lette presset.

Del:
Kommentarer