SĂĄdan behandles en Horsefly Bite

SĂĄdan behandles en Horsefly Bite

At vide, hvordan man behandler en hestfisk bid kan alvorligt reducere smerte og vigtigst stoppe infektion. I modsætning til andre insektbid, som tager 2-3 dage at helbrede, kan en bid af en hestevogn tage et stykke tid at helbrede. I stedet for at gennembore huden, bider en hestevogn faktisk og skærer huden og slikker blodet. Dette kan være mere smertefuldt end en biet og er tilbøjelig til infektion. Læs mere detaljeret om, hvordan man behandler en hesteventebit for at tage sig af din krop og dem omkring dig til det bedste af din evne.

VID DE FÆLLES SYMPTOMER AF EN HORSEFLAD BIT - Fælles symptomer på en hestfisk bid omfatter udslæt af væv (inflammerede områder fyldt med væske), svimmelhed, svaghed, hvæsen og kløende lysrosa eller røde hævelser omkring øjnene og læberne. Bittet selv vil sandsynligvis være kløende. Desværre kan disse symptomer opstå, selvom du ved, hvordan man behandler en hestfisk bid. Behandling af en bid korrekt kan dog forhindre infektion med meget værre og endog dødelige symptomer.

VED, SOM SYMPTOMER SKAL BEVÆRE MEDICINSK ATTENTION - Hvis du oplever andre symptomer som blærer, hævede kirtler, kraftig hvæsen, høj feber, influenza som symptomer eller alvorlig udslæt inden for to dage efter at være blevet bidt. Du kan få en allergisk reaktion og skal straks få lægehjælp. Det er bedre at være sikker end undskyld! Hvis du bare læser dette nu, og dit sår bliver mere og mere smertefuldt, da det dannes pus, varmt og rødt, kan det være smittet, og du skal se en læge for at forhindre blodforgiftning.

Umiddelbart efter at være bittet - Du vil gerne rense såret, så snart du er klar over, at du blev bidt for at forhindre infektion. Du kan gøre dette med almindelig sæbe og vand.

Reducer svulmer og tøj - De fleste anbefaler at lægge hydrokortison creme eller benadryl creme på bid for at reducere hævelse og kløe ud over at tage en anti-histamin tablet eller piriton tablet. Andre mennesker sværger ved hjemmet retsmidler, der omfatter: blødgør et te håndklæde i kogende varmt saltvand og derefter placere på bid så længe som muligt, aloe vera juice ekstrakt, eddike for at lindre smerten og en isterning eller cool pad til at lindre kløe.

DEKK DET - Når du har brugt din behandling efter eget valg, skal du dække hestebetid med et løst mærke for at holde det rent og fortsætte med dit liv. Tillykke med at du har overlevet din første hestebytte!

Tips

Hestevæddeløb er mest aktive i varmt, fugtigt vejr. Hvis du ved, du kommer til at være i et område med hestevæddeløb dække og overveje at tage hvidløg tilskud for at undgå at blive bidt.

Del:
Kommentarer