Sådan behandles en hamstring cramp

Sådan behandles en hamstring cramp

Din hamstring er en muskel på bagsiden af ​​dit lår, der bruges næsten hver gang du bevæger dit ben. Når en muskelkramper låses op, forårsager immobilitet og svær smerte. Hamstring kramper opstår normalt, når du enten er involveret i anstrengende fysisk aktivitet eller sover. Det er normalt at føle ømhed og ubehag for en hel dag efter en alvorlig kramper i din hamstring. Du kan muligvis ikke dispensere med hamstringskramper, men du kan behandle dem ved at tage skridt til at lette krampen og forhindre fremtidig kramper, så godt du kan.

Smidning af Cramp

Slap af benet, så snart du føler, at krammen kommer. Dit første svar kan være at stramme dine benmuskler og trække dit ben så tæt på din krop som muligt, men dette har potentialet til at øge sværhedsgraden og varigheden af ​​krampen.

Stret dit ben langsomt foran dig og curl dine tæer. At sætte den skadede muskel og omgivende muskler i arbejde efter at være i en afslappet tilstand kan løsne kramperne. Stretching reducerer også trykket på hamstringen og letter smerten.

Forsøg en mere målrettet strækning, hvis grundlæggende strækning ikke lindre smerten. Placer ankel i benet, der kramper bag ankelen i dit andet ben og skubbe hårdt. Det resulterende tryk bør lindre krampen.

Massage musklen med dine hænder og påfør en ispakke så hurtigt som muligt.

Brug en aktuel antiinflammatorisk for at forhindre hævelse og hjælpe med at minimere ubehag, når krampen passerer.

Forebyggelse af kramper

Drik masser af vand. Du kan blive dehydreret og ikke klar over det - især hvis du er fysisk aktiv. Dehydrering kan bidrage til muskelkramper.

Tag multivitaminer, der indeholder kalium. Hamstring kramper skyldes undertiden en kaliummangel.

Spis en sund og afbalanceret kost. En elektrolytmangel kan bidrage til muskelkramper. Mens nogle sportsdrikke indeholder elektrolytter, er der ingen erstatning for regelmæssige sunde måltider.

Øg dit aktivitetsniveau langsomt over en periode. Overexerting din krop, når den ikke er vant til anstrengende aktivitet, er en direkte årsag til mange muskelkramper. Ved gradvist at øge dit aktivitetsniveau giver du din kropstid mulighed for at justere.

Stræk dagligt. Selvom du ikke træner regelmæssigt, tjener daglig strækning til at betingelse for dine muskler og forhindre kramper. Hvis du træner, strække før og efter træning.

Se en læge. Hvis kramper er hyppig, og alle forebyggende foranstaltninger fejler, kan det være resultatet af en underliggende sygdomstilstand.

Tips

Farven på din urin vil indikere, om du er ordentligt hydreret. Hvis du er hydreret, skal din urin være lysegul eller farveløs. Mørk urin indikerer udtørring. Hvis dine hæmskramper forekommer mest om natten, skal du tage et varmt brusebad umiddelbart inden du går i seng for at slappe af dine muskler.

Advarsler

Søg straks lægehjælp hvis der opstår blå mærker, eller hvis du føler vedvarende muskelspasmer. Dette kan indikere en revet hamstring.

Del:
Kommentarer