SĂĄdan behandles depression naturligt

SĂĄdan behandles depression naturligt

Sådan behandles depression naturligt. Mild depression, som omfatter symptomer på håbløshed, tristhed og manglende motivation, kan naturligt behandles med forskellige kosttilskud eller miljømæssige og livsstilsændringer.

Gå ud af huset og bevæg dig. Depression kan ofte forårsages eller forværres ved ikke at få nok motion. Planlæg at bruge tid på at gå hver dag. Overvej også at ride på cykel eller gå med i et motionsrum. Mål for 30 minutters motion 4 til 5 gange om ugen. Motion har været klinisk bevist at øge produktionen af ​​seratonin, et kemikalie i hjernen, der skaber en følelse af tilfredshed og lykke.

Prøv at tage et urtetilskud. St John's Wort (Hypericum perforatum) er tilgængelig hos mange lægemiddelbutikker over skranken og er ret billigt. Det har været klinisk bevist at behandle milde former for depression effektivt. Det kan tage op til 8 uger at føle resultater. St John's Wort tages oralt en gang om dagen.

Brug lidt tid i solen. Sæsonbetonet depression om vinteren har været forbundet med mangel på sollys. Der er lamper til rådighed for en beskeden pris ved hardware butikker, der er cirka 5 gange lysere end et kontorlys. Disse lamper kan simulere solens lyse lys om vinteren. Denne type behandling er kendt som fototerapi.

Tal med dine venner og familie om, hvordan du føler. Ensomhed er et af symptomerne på depression. Selv om det måske er svært at åbne dine følelser i starten, bliver det lettere jo mere du taler om det. Terapeuter vil hjælpe dig med at opdage roden på din depression, så du kan foretage naturlige tilpasninger til din livsstil.

Skift din kost. Depression har været forbundet med mangel på vitamin. Vitamin C, såvel som vitaminerne B1, B6 og B12 er vigtige for kroppen til naturligt at behandle depression. Overvej at tage vitamintilskud, som kan være billige eller muligvis ændre din diæt til at omfatte flere vitaminrige grøntsager og frugter.

Advarsler

Sørg for at kontrollere ingredienserne for ethvert tilskud, du køber. Nogle naturlige lægemidler kan indeholde ingredienser, som kan forårsage en allergisk reaktion hos nogle mennesker. En drastisk ændring fra en inaktiv livsstil til en, der inkorporerer daglig motion, kan gøre din krop i første omgang. Udfør langsomt en øvelsesplan og vær ikke bange for at tage en mild smertestillende til muskelsår i løbet af de første par uger.

Del:
Kommentarer