Sådan behandles bronkitis med hjemmemedicin

Sådan behandles bronkitis med hjemmemedicin

Brug af hjemmet retsmidler til bronkitis behandling kan hjælpe med at reducere betændelse i lungerne. Når betændelse rammer lungerne, der er forårsaget af en virus, kan det gøre vejrtrækning vanskelig. Bronchitis symptomer er vejrtrækning, hoste, kæmper for at trække vejret, brystsmerter og hoste op slim. Når du hoster, føler du det kommer fra lungerne og brystet. Du vil føle en brændende fornemmelse. Så det er ret nemt at opdage tegn på bronkitis. Det er forskelligt fra forkølelse, selv om en forkølelse kan bidrage til akut bronkitis. Årsager til bronkitis kan være rygning eller forkølelse og flugt. Bronkitis er smitsom, så den spredes fra den ene person til den anden. Der er hjemme retsmidler, der kan behandle bronkitis. Dem med kronisk bronkitis, hvor det er en tilstand, der skal foregå, bør se en læge. Hjem retsmidler kan hjælpe med din kroniske bronkitis, men disse hjem retsmidler er at behandle akut bronkitis.

Drik grøn te med kamille. Grøn te er antibakteriel og dræber vira i kroppen. Det hjælper også med at øge dit immunsystem. Du vil helt sikkert gerne drikke te, varm te. Nogle grønne teer har kamille i det også. Prøv at finde en grøn te med kamille. Du kan bare drikke en kamille te også. Kamille te hjælper med at helbrede bronkitis og forkølelse. Den ene eller den anden, eller begge vil hjælpe.

Brug te-tea olie til behandling af bronkitis. Tea tree olie er anti-viral, som vil dræbe virussen. Du kan bruge te-træolie som urtemedicin. Her er hvad du gør. Tag et par dråber, gnid det på brystet. Kog derefter vand, og sog derefter det kogte vand i en kop. Put 2-3 tre dråber tea tree olie i kogt vand. Dæk med et papirhåndklæde. Indånd derefter dampen. Tea Tree Oil kan øjeblikkeligt hjælpe med at helbrede en sygdom, influenza eller koldt. Tag ikke te-træolie med mund overhovedet. Resultater kan forårsage sygdom. En masse æteriske olier er anti-virale.

Brug honning til at behandle bronkitis. Honning er ikke kun så lækker, men det er meget sundt. Så sundt, at det hjælper med at beskytte immunsystemet. Honning er anti-viral og anti-bakteriel. Sæt honning i din te. En teskefuld honning anbefales til at lindre bronkitis symptomer.

Hold dig selv hydreret. Drik meget vand. Drikke ikke koffein eller alkohol, da det kan føre til dehydrering. Suger på ischips kan også reducere betændelse. Is er godt for, og du kan endda spise is. Du bør ikke spise meget solide fødevarer. Stick med at spise supper og is. Intet slår bedstemorens hjemmelavede kylling noodle suppe.

Holde varm. Det er bedst at holde dig varm og ånde i varm luft, når du lider af bronkitis. Ophol dig også, prøv ikke at gøre for meget. Læg dig ned på sofaen eller sengen. Tag en dag fri. Få et stort varmt tæppe og bare hvile dig selv. Du vil reducere dine symptomer, og du kommer tilbage på dine fødder på ingen tid.

Del:
Kommentarer