SĂĄdan behandles Acid Reflux Naturligt

SĂĄdan behandles Acid Reflux Naturligt

Ca. 20 procent af befolkningen i USA er påvirket af gastroøsofageal reflux sygdom, eller GERD, ifølge National Institute of Diabetes og fordøjelses- og nyresygdomme. Mens medicin kan hjælpe dig med at styre brændingen, du føler i brystet, kan diæt og livsstilsændringer hjælpe dig med at håndtere symptomer og smerter naturligt. Kontakt din læge for at diskutere, hvordan du bedst behandler din GERD.

GERD Defineret

Den nedre esophageal sphincter, eller LES, er et muskelbånd, der adskiller din mave og spiserør og forhindrer indholdet i maven i at blive tilbagesvalet op i spiserøret. GERD opstår, når LES er svækket eller afslappet, hvilket gør det sure indhold af maven at regurgitate ind i spiserøret. Dette forårsager igen halsbrand og ubehag. Hvis ubehandlet over tid, forringer det sure indhold af maven i mavesækken blødt væv, hvilket kan føre til spiserør eller spiserør.

Fødevarer og GERD

At foretage ændringer i, hvad du spiser, kan hjælpe med til at forhindre afslapning af LES og reducere smerte og skade forårsaget af sur reflux. Fødevarer med højt indhold af fedt og et stof i chokolade kaldet methylxanthin, begge slapper af på LES og øger risikoen for tilbagesvaling, så du bør begrænse eller undgå fødevarer med højt indhold af fedt og chokolade. Udover stegte fødevarer kan du også undgå madvarer, der er naturligt fedtfattige, såsom fuldmælk, fuldfedt ost og nødder som mandler.

Kaffe, med eller uden koffein, synes også at forværre refluxen. Alkohol, mynte, citrusfrugter som appelsiner og grapefrugt, koffeinholdige drikkevarer, krydrede fødevarer og tomatprodukter kan også forårsage irritation. Det kan også være nødvendigt at undgå visse urter og krydderier, såsom oregano, hvidløg og basilikum.

Kost Modifikation og GERD

Ud over fødevarer ønsker du også at lave ændringer i, hvordan du spiser. Store måltider øger mavetrykket og risikoen for tilbagesvaling, så spis fem til seks mini måltider dagligt. Forlad også mindst tre timer efter aftensmad inden du går i seng, foreslår McKinley Health Center. At tabe sig, hvis du er overvægtig, kan også hjælpe med at forbedre GERD.

Hjem Remedies

En række hjemmemekanismer indebærer at behandle GERD naturligt, herunder urtete såsom kamille, kanel, ingefær, æblecidereddike, aloe vera juice og mælk. Tal med din læge, hvis du overvejer en alternativ form for behandling. Nogle af disse midler kan ikke være nyttige og kan gøre mere skade end godt.

For eksempel anbefales det at drikke et glas mælk før sengetid som en måde at forebygge ved halsbrand. Imidlertid kan mælken have den modsatte virkning ved at øge mavesyreproduktionen og forværre refluksen, ifølge dietitian Gloria Tsang på HealthCastle.

University of Maryland Medical Center foreslår probiotika, der findes i fødevarer som yoghurt og miso, fremmer fordøjelsesskader og kan være nyttige for dem med GERD.

Del:
Kommentarer