Sådan behandler du torvbrændinger

Sådan behandler du torvbrændinger

Torvforbrændinger er meget smertefulde slid forårsaget af slid på tværs af græsplænen eller astrogrøften. Dette er en almindelig skade for sportsaktører som fodbold, fodbold og lacrosse. Infektion kan indstilles, hvis den ikke behandles hurtigt og korrekt.

Rens såret hurtigt. Som følge af årsagen til skader er torvforbrændinger altid beskidte. Vask grøften brænde med sæbe og vand og gnid forsigtigt med en gasbind til at fjerne alt snavs. Brug rigeligt med vand.

Påfør lidt peroxid til torvbrændingen. Boblerne vil hjælpe med at frigøre mere af snavs. Gør dette for at fjerne det oprindelige snavs, men ikke igen. Peroxid kan faktisk spise væk væv i åbne sår. Må ikke suge i peroxid af denne grund. Vask igen med sæbe og vand og skyll godt.

Påfør jod eller triple antibiotikum salve for at forhindre infektion og fremme heling af græsbrændingen. Påfør et sterilt bandage for at holde snavs og snavs ud af såret.

Se turfforbrændingen for tegn på infektion. Disse tegn kan hæves rødt område omkring såret, pus eller røde striber, som kan indikere, at infektionen spredes gennem blodstrømmen. Hvis der forekommer røde striber, skal du straks se en læge for at standse infektionen.

Fjern bandage og rengør dagligt. Genanvend tredobbelt antibiotisk salve hver gang og anbring en ny steril bandage.

Del:
Kommentarer