SĂĄdan behandler du hypothyroidisme uden medicin

SĂĄdan behandler du hypothyroidisme uden medicin

Hvis du har hypothyroidisme, betyder det, at din krop ikke producerer nok skjoldbruskkirtelhormon. Dette hormon styrer, hvordan din krop bruger energi. Når de ikke behandles, kan hypothyroidisme føre til højt kolesterol, hjerteanfald og slagtilfælde. Som med enhver alvorlig medicinsk tilstand er det bedst at konsultere en læge med hensyn til alle behandlinger og retsmidler til hypothyroidisme. Når det er sagt, er der mange måder at behandle hypothyroidisme uden medicin.

Tag et multivitamin for at sikre, at du ikke er utilstrækkelig i nogen af ​​de væsentlige næringsstoffer, din krop har brug for til at fungere korrekt. Find et multivitamin til din køn og aldersgruppe.

Forøg dit jodindtag ved at tage et kelptilskud eller blærepasta. Hvis du er allergisk overfor jod, bør dette trin springes over. Mange mennesker, der er allergiske over for skaldyr, er faktisk allergiske overfor jod.

Tag et selentilskud. Selen er en vigtig del af hormonomdannelsen, og en selenmangel kan nedsætte skjoldbruskkirtlens aktivitet.

Tag et tyrosintilskud. Tyrosin hjælper med at konvertere jod til skjoldbruskkirtelhormon. Når det tages som et supplement, kan det øge produktionen af ​​skjoldbruskkirtelhormon og dermed hjælpe med at behandle hypothyroidisme.

Spis mere fuldkorn, fisk og skaldyr, nødder og frø. Disse fødevarer er inkluderet i hypothyroidismens kost, fordi de indeholder de næringsstoffer, som din krop har brug for til din skjoldbruskkirtlen til at virke ordentligt.

Besøg din læge regelmæssigt, så han eller hun kan screene dig for komplikationer. Regelmæssigt blodarbejde er nødvendigt for at sikre, at din hypothyroidisme behandling virker.

Del:
Kommentarer