SĂĄdan behandler du havluksbid

SĂĄdan behandler du havluksbid

Sådan behandler du havluksbid. Havluksbid er en almindelig begivenhed for dem, der svømmer i Caribien Ocean, Mexicogolfen og farvande ud for østlige og vestlige USAs kyst. Havlus er små manlinger larver med stikkende celler. Deres bid forekommer normalt under din badedragt som et rødt udslæt med små blærer. Lær at behandle havlusebider og lindre deres tilknyttede symptomer.

Reducer kløen i forbindelse med havluksbid med husholdningsholdige køkkenprodukter som eddike og kødmager. Ryst kødmørtelmør over det røde område og hæld derefter eddike over det. Gentag processen, indtil kløefornemmelsen aftager.

Prøv over-the-counter aktuelle produkter. Salver med hydrokortison hjælper med at reducere rødme og kløe. Påfør salven til havluksbittene i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne.

Tag over-the-counter oral medicin. Orale antihistaminer som Benydryl reducerer rødme og kløe. Tag i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne.

Påfør antibiotikale salver i over-the-counter. Aktuelle antibiotiske salver reducerer chancerne for sekundære infektioner forårsaget af havlusebid. Brug i henhold til pakningsvejledningen.

Besøg din læge, hvis symptomerne vedvarer. Havluksbid kan vare i så lidt som 2 dage eller så længe som 2 uger. Udslæt, der varer længere, kan indikere en sekundær infektion.

Tips

Hvis du har mistanke om at du har lusebit, mens du svømmer i havet, kom du ud af vandet, tag straks af din badedragt og brusebad. Brug ikke den badedragt igen, den er blevet vasket og tørret helt.

Advarsler

Nogle mennesker oplever ekstreme allergiske reaktioner på havlusebid. Nogle symptomer på en allergisk reaktion omfatter hovedpine, feber, kulderystelser, kvalme og opkastning. Søg øjeblikkelig lægehjælp, hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer.

Del:
Kommentarer