Sådan behandler du hårtab ved at styrke dine nyrer

Sådan behandler du hårtab ved at styrke dine nyrer

Når folk først oplever hårtab, ser de normalt på deres hormonniveau eller ved skjoldbruskkirtlen som den mulige synder. Selvom sådanne ubalancer kan forårsage hårtab, kan der ifølge narkotikamisbrug i henhold til traditionel kinesisk medicin (TCM) føre til forskellige sundhedsproblemer, hvoraf den ene er hårtab. Kinesiske praktiserende læger mener, at utilstrækkelig ernæring eller langvarig, alvorlig stress kan føre til en nyresvigt, som igen vil manifestere sig i en række symptomer, herunder hårtab. Det er dog muligt at styrke nyrerne og behandle symptomerne. Sådan er det.

Forstå, at TCM opfatter nyrerne som energikilden for hele kroppen. Tilstanden af ​​nyrerne bestemmer en persons ungdommelighed. På den anden side afslører en nyre mangel sig i for tidlige symptomer som hårtab, grå hår, ryg og knæ smerte samt synsproblemer.

At indse, at der er to typer af nyresvigt. Et resultat af faktorer som dårlig kost, langvarig stress og overarbejde. Den anden type er en arvelig svaghed, begge involverer en mangel på energi i nyrerne (nyre essens).

Genopfyld din nyre essens med urtetilskud, såsom He Shou Wu (Foti). Dit hårtab vil falde, da din nyresvigt retter sig selv. Andre effektive kosttilskud er Lycium og Cuscuta frø.

Overvej akupunktur behandlinger for at styrke din nyre meridian (energi vej) og rette din nyre mangel samt behandle dit hårtab. Akupunktøren kan rette problemet med akupunkturbehandling alene eller bruge en kombination af akupunktur og urter.

Medtag masser af grøntsager i din kost. Grøntsager vil give den nødvendige ernæring til hårgødning og tage belastningen af ​​nyrerne. Fortrinsvis roer dine grøntsager i olivenolie. Ifølge TCM kan spiser for mange kolde fødevarer tilføje stress til milten og føre til en energiobalance.

Gå regelmæssigt for at fremme blodcirkulationen til dine organer og hovedbunden, som vil holde chi-kroppen energi) flyder glat og genoprette balancen. Moxibustion terapi (indebærer forbrænding af malurt) er også effektiv til at genoprette energibalancen

Fokus på de positive ting i dit liv. Practice stress management teknikker. Det er vigtigt at tage unødig byrde ud af dine nyrer. Afhængigt af omfanget af hårtab kan det tage op til et par måneder at se resultaterne. Andre kan bemærke forbedringer i løbet af uger.

Tips

Kinesiske lægepraksis rapporterer positivt i behandlingen af ​​hårtab. Nogle patienter reagerer hurtigere, og andre tager længere tid. En person har brug for beslutsomhed til at fortsætte behandlingen og følge praktiserens forslag. Personer, der søger akupunkturbehandling for en tilstand, oplever ofte forbedring af flere symptomer. Årsagen er, at hver meridian påvirker flere organer. Balancering og styrkelse af en meridian resulterer i at korrigere flere problemer.

Advarsler

Undgå rødt kød, forarbejdede fødevarer og konserveringsmidler.

Del:
Kommentarer