Sådan behandler du en tarmobstruktion

Sådan behandler du en tarmobstruktion

Sådan behandler du en tarmobstruktion. Når man får lov til at behandle en tarmobstruktion hjemmefra, er det et tegn på, at der er håb. De fleste tarmobstruktioner kræver hospitalisering og en invasiv procedure, hvor et rør trænges gennem næsen til hvor blokering er. Du får intravenøst ​​en væskeopløsning indeholdende natrium, chlorid og kalium. Disse elektrolytter erstatter vand og salte fra opkastning og diarré.

Se din læge. Det er vigtigt at udelukke intestinal kvælning. Din læge vil undersøge dig for ømhed og hævelse, mens du søger kollektive masser i tarm og lytter til dine tarmlyde.

Aflast dit ubehag hjemmefra, når din læge finder, at du har en delvis tarmobstruktion til at behandle. Efter en abdominal eksamen og røntgenstråler, når han regerer ud kirurgi eller invasive foranstaltninger, har du mulighed for hjemmebehandling.

Fjern faste fødevarer fra din kost. Din læge kan anbefale, at du behandler denne sygdom med en flydende kost, som hjælper dig med at undgå yderligere tarmobstruktion.

Hold øje med yderligere symptomer. Alvorlige mavesmerter kan indikere, at blokering ikke reagerer på behandlingen. Før du fortsætter med at behandle tarmobstruktionen alene, skal du kontakte din læge.

Tips

Vedligehold en høj fiber kost og drik rigeligt med vand. Dette hjælper med at forhindre forstoppelse og er godt for tarmens helbred. Brug afføringsmidler sparsomt. Laxatives har potentialet til at forårsage kolon twisting og kunne spille en rolle i tarmobstruktion. Find en kolon rengøringsdrik. De er en naturlig og forebyggende medicin, der kan hjælpe dig med at undgå tarmobstruktion.

Advarsler

Vær træt af svær mavesmerter, der kan tyde på, at tarmens blodforsyning er afskåret. Øjeblikkelig lægehjælp kan være nødvendig.

Del:
Kommentarer