Sådan behandler du Blackheads hos børn

Sådan behandler du Blackheads hos børn

Hvis dit barn har blackheads på hendes ansigt, er du sikkert desperat for en smertefri måde at behandle dem på. Hvis du tager hende til en hudlæge, kan de bruge et værktøj til at presse blodpudderne ud, men der er tilgængelige hjemmemekanismer, der er mindre smertefulde.

Sådan fjerner du eksisterende Blackheads

Påfør en lille mængde salicylsyrerensemiddel til en våd, varm vaskeklud og forsigtigt skum.

Skyl dit barns ansigt med varmt vand.

Gnid vaskekluden med renseren over det berørte område på dit barns ansigt. Denne rengøringsmiddel eksfolierer og fjerner den døde hud, der tilstoppede hendes porer og forårsagede at porerne dannes.

Skyl dit barns ansigt godt med varmt vand.

Sådan forhindrer du Blackheads

Giv dit barn 6 til 8 glas vand om dagen. Dette vil hydrere dit barns hud og forhindre bakterieopbygning, der kan føre til dannelse af blackhead.

Undgå at give dit barn sukkerholdige fødevarer og drikkevarer såsom slik, sodavand eller fødevarer, der er højt i raffinerede kulhydrater som fries eller hvidt brød.

Giv dit barn kosmetiske produkter, der ikke er oliebaserede, hvis hun bærer makeup.

Opmuntre dit barn til at udøve regelmæssigt. Øvelse kan helbrede nogle acneproblemer ved at øge blodgennemstrømningen i huden.

Behandl dit barn til lejlighedsvis ansigtsbehandling for at rense porerne og helbrede hendes hud.

Tips

Opmuntre dit barn til at vaske hendes ansigt efter kraftig motion, såvel som en eller to gange i løbet af dagen.

Hvis dit barns blackheads forbliver efter behandling, prøv at bruge honning på en våd vaskeklud i stedet for salicylsyrerensning. Dit barn bliver nødt til at holde honningen i ansigtet i ti minutter før skylning.

Advarsler

Skrub ikke for hårdt, når du rengør dit barns ansigt. Rigorøs skrubning kan skubbe hudorre endnu dybere ind i huden og risikere infektion.

Del:
Kommentarer