Sådan behandler du allergiske reaktioner på hårfarve

Sådan behandler du allergiske reaktioner på hårfarve

At døde dit hår derhjemme er en hurtig og nem måde at ændre dit udseende på. Et stort udvalg af produkter er tilgængelig for at skifte hår til næsten enhver regnbuefarve. Nogle af de kemikalier, der findes i hårfarve, kan dog forårsage allergiske reaktioner hos følsomme forbrugere. Hvis du har fundet dig selv med en allergisk reaktion på hårfarvestof, skal du følge disse trin for at behandle symptomerne og forhindre dem i at blive tilbagevendende i fremtiden.

Vask resterende farvestof ud af dit hår ved hjælp af en klarende shampoo, hvis du har en på hånden. Hvis ikke, brug den stærkeste shampoo, du skal fjerne alle rester.

Tag en antihistamin tablet, såsom Benadryl. Disse allergiprodukter kan købes i skranken hos ethvert apotek og hjælper med at blokere allergisk reaktion.

Ved at kortison cremer kan påføres kløende hud for at hjælpe med at reducere betændelse og berolige kløen af ​​en mild allergisk reaktion på hårfarvestof. Disse topiske salver kan behandle en række hudirritationer.

Hvis symptomerne vedvarer eller bliver mere alvorlige, skal du straks søge læge. Allergiske reaktioner på hovedbunden kan forårsage problemer med ansigt og nakke, eller endda hindre vejrtrækning.

Næste gang du vil farve dit hår hjemme, begynder du med en patch test. Bland en lille mængde farvestof og læg den på huden på din indre arm i 5 minutter og skyll derefter. Hvis der ikke er nogen reaktion 24 timer senere, er farvestoffet sikkert for dig at bruge.

Tips

Tjek hårfarveetiketter, før du laver et køb, hvis du ved, at du er allergisk overfor bestemte ingredienser.

Del:
Kommentarer