SĂĄdan befugter du et rum uden luftfugtighed

SĂĄdan befugter du et rum uden luftfugtighed

Lav luftfugtighed i et rum kan forårsage uønskede virkninger, både i komfortniveau og sundhed. Et rum med lav luftfugtighed kan føles koldere, at den faktiske stuetemperatur, så det øger fugtighedsniveauet kan spare dig penge på opvarmning. Fysiske tegn på et usundt fugtighedsniveau (under 35 procent) er en tør, ridset følelse i din hals, næse og hud på grund af utilstrækkelig fugtighed; tørre slimhinder vil føre til at være mere modtagelige for respiratoriske sygdomme. Hvis du ikke ejer en befugter, er der nogle enkle trin, du kan tage for at hæve rummets fugtighed til et acceptabelt niveau.

Mist luften i rummet med en sprøjteflaske ved at stå i midten af ​​rummet og sprøjte ind i luften mod toppen af ​​væggene. Pas på ikke at mætte vægge og møbler; flere små mistninger om dagen vil være mere effektive at en tung sprøjtning.

Anbring et fugtigt håndklæde over varmeudluftningen i det rum, du ønsker at befugtre. Når din ovn kører på, vil den varme luft tvinge vandet fra håndklædet til luften i tørrummet.

Sæt en skål vand nær en opvarmningsventil i det tørre rum. Luften fra ovnen vil cirkulere fordamperen og opretholde højere fugtighedsniveau i dit værelse.

Del:
Kommentarer