Sådan bakker ishockey skøjter

Sådan bakker ishockey skøjter

Selvom det ikke altid er nødvendigt, er bagning af dine helt nye ishockey skøjter den bedste måde at skubbe dem korrekt på dine fødder. Selv om det lyder farligt, med den rigtige teknik, instruktion og udstyr, er processen ret simpel. Husk at følge instruktionerne omhyggeligt, så du ikke beskadiger dine meget dyre par skøjter!

Forbered bageprocessen

Placer en af ​​dine ishockeyskøjter på et stort bagværk. Forvarm din køkkenovn til 180 grader Fahrenheit. Løsn din skate så meget som muligt, så glide det på din fod efter opvarmning er glat og ubesværet. Når ovnen slår 180 grader, skal du slukke for ovnen helt.

Bag dine skøjter

Når du har slået den forvarmede ovn fra, skal du placere en skate på bagpladen og placere bagpladen i ovnen. Luk døren og lad bage i 6-10 minutter. Sørg for at overvåge din bakke skøjte nøje, da overophedning af det kan resultere i opdeling af støvlen eller permanent skader på skøjten.

Fjern skøjter fra ovnen og læg dem på

Når din skate er blevet opvarmet ordentligt, tag den ud af ovnen og læg den på din fod (mens du bærer på din fod, uanset hvad du normalt vil bære for at spille hockey). Slip skøjten så tæt som muligt, uden at overbelaste eyeletsne. Dette vil hjælpe skøjtestøbet så tæt som muligt på formen på din fod, så når de fortsætter med at bruge den i fremtiden passer de perfekt. Hold din skate på i 15-20 minutter mens du er i en siddende stilling, med din fod på gulvet. Gå ikke rundt med den opvarmede skate på, da det kan påvirke formen på støbeformen.

Fjern skate og lad hvile

Når skøjten er støbt til din fod, skal du afklare og fjerne den og lade den afkøle i opretstående stilling i mindst 24 timer. Dette vil give skate den rette tid til at køle ned og hærde støbningen, som du lige har skabt. På det tidspunkt du fjerner den første skate, kan du gå videre og gentage processen for den anden skate.

Del:
Kommentarer