Sådan bakker du Easton skøjter

Sådan bakker du Easton skøjter

Nogle gange har ishockeyskøjter ikke ret rigtigt. Ved at bage dine skøjter kan du få dem til at passe perfekt. Nogle mennesker anser dette for at støbe skøjten til foden. Det samme kan opnås ved at bære dem ind, men det tager tid og iført skøjten, når det er ubehageligt. Det samme resultat opnås meget hurtigere ved at bage skøjterne. Skate bakning kan gøres på både hockey skøjter samt figur skøjter.

Forbered hockeyskøjterne. Snøre skøjterne meget løst, så du vil kunne få dine fødder ind i dem hurtigt og hurtigt, når de er varme.

Placer Easton-skøjterne på et bageplade. Sørg for, at der er plads til begge skøjter.

Forvarm ovnen til 180 grader Fahrenheit. Når temperaturen er nået, sluk for ovnen.

Bag dine hockey skøjter i 8 til 10 minutter. I løbet af denne tid skal du kontrollere, hvor skummet er blødt. Hvis skummet føles blødt nok til at skubbe til dine fødder inden tiden er op, tag dem ud tidligt.

Fjern hockey skøjterne fra ovnen. Træk hurtigt dine Easton skøjter på.

Stram dine Easton skøjter fra bunden til toppen. Træk snørebåndene udad i stedet for op for at mindske risikoen for at trække et øje ud. Stram snørebåndene strammere, end du normalt ville bære dine skøjter for at sikre en god skøjtestøbning.

Sid med dine Easton skøjter fladt på gulvet i 15 minutter. Stand ikke, gå rundt eller bøj dine fødder i løbet af denne tid.

Fjern dine hockey skøjter, vær forsigtig endnu en gang for ikke at trække på eyelets. Tag skøjterne forsigtigt ud for at være sikker på, at du ikke ødelægger skøjteformen.

Tillad dine nystøbte Easton-skøjter at sidde i 24 timer, før du bærer dem.

Del:
Kommentarer