SĂĄdan annoncerer du en boksekamp

SĂĄdan annoncerer du en boksekamp

Boxing meddelelser er licenserede embedsmænd, der spiller en afgørende rolle - sammen med dommere, dommere, ledere, timekeepers og matchmakers - i løbende boxing events. Det grundlæggende job hos en announcer er at introducere bokserne og formidle vigtig information til publikum, men jobbet kræver et stort ansvar. Som annoncør skal du levere nøjagtige, upartiske oplysninger på en klar og spændende måde. Du skal også være velbevandret i bokseprotokollen og ansvaret for alle embedsmændene.

Trin 1

Skriv et script til boksehændelsen. Medtag navnene på krigerne og navnene på embedsmændene. Kend den korrekte udtale. Skriv navne ud fonetisk.

Trin 2

Annoncér navnet på hver af embedsmændene på arrangementet, herunder dommerne og dommeren. Angiv navnet på arrangementets promotor, sponsorer og navngiv eventuelle sanktionsorganisationer.

Trin 3

Annoncer hver fighter individuelt. Start med hver fighter's fornavn og derefter sig sit kælenavn, efterfulgt af hans efternavn. Angiv deres nuværende vægt-, rekord- og boksehold samt eventuelle titler, hvis det er relevant. Tilføj ikke kommentarer, som hvilken fighter du foretrækker. Undgå bemærkninger, der kan fortolkes som forspænding.

Trin 4

Udmeld slutningen af ​​hver runde, nummeret på runden og begyndelsen af ​​næste runde. Indfør ringen piger, der holder de nummererede tegn for hver runde.

Trin 5

Lav eventuelle særlige meddelelser, du bliver bedt om at lave mellem runder. Introducer berømtheder, VIP'er eller særlige gæster. Undgå at tilføje personlige meninger eller kommentarer.

Trin 6

Hent scorerne fra dommerne i slutningen af ​​kampen og send dem til boxingadministratorens repræsentant. Annoncer vinderen til publikum efter scoringen er tilføjet.

Del:
Kommentarer