Sådan alternativt Tylenol & Motrin til en feber

Sådan alternativt Tylenol & Motrin til en feber

Tylenol og Motrin kan være meget effektive til at reducere feber hos spædbørn, børn og voksne, men det anbefales ikke at tage to samtidig. For at opnå de bedste resultater kan medicinerne administreres skiftevis. Retningslinjer skal følges omhyggeligt, når der skiftes Tylenol og Motrin for at forhindre komplikationer og / eller overdosering.

Instruktioner

Beregn den ønskede dosis af Motrin i overensstemmelse med patientens alder og vægt, som angivet på flasken. Dokument korrekt dosering i notebook, som reference.

Beregn den ønskede dosis af Tylenol i overensstemmelse med patientens alder og vægt, som angivet på flasken. Dokumentdosis i notesbog, som reference.

Administrer den ønskede dosis af Motrin til patienten, og dokumenter den tid, der er angivet i notebook.

Vent fire timer efter Motrin-dosis, giv derefter den ønskede dosis Tylenol til patienten, og dokumenter den tid, der er angivet i notesbogen.

Vent fire timer efter Tylenol dosis, og giv derefter den ønskede dosis af Motrin til patienten. Dokument tid i notesbog.

Fortsæt med at skifte Tylenol og Motrin hver fjerde time og dokumentere tidspunktet for hver dosis, indtil feberen er væk, og temperaturen er vendt tilbage til normal.

Tips

Overvåg temperatur hver fjerde time, når du administrerer medicin for at kontrollere effektiviteten af ​​medicin.

Advarsler

Motrin må ikke gives mere end fire gange inden for 24 timer. Tylenol må ikke gives mere end seks gange inden for 24 timer. Tjek for interaktioner mellem Tylenol og Motrin og andre medicin du kan tage med en interaktionschecker, såsom den, der findes på drugs.

Del:
Kommentarer