SĂĄdan aflastes skulderblad smerte med Trigger Point Therapy

SĂĄdan aflastes skulderblad smerte med Trigger Point Therapy

Trigger-punkter, også kendt som muskelknude, er ufrivillige sammentrækninger af en del af muskelfiber. Smerten, som ifølge American Academy of Family Physicians rammer omkring 10 procent af den amerikanske befolkning, kan lindres mange gange via triggerpoint-terapi, som består i at anvende fast tryk til at udløse punkter i en periode, indtil smerten i muskel sænker. Og i skulderbladet er der tre sådanne trykpunkter, der bør fokuseres på.

Fysisk undersøge skulderens muskelfibre. Hvis muskelfibre er anstrengt, vil de sandsynligvis føle sig klumpet. Du eller den person, der hjælper dig, bør løbe fingrene langs skulderbladets (r) sider, der oplever smerter. Fingrene skal bevæge sig i en halvt trekantet bevægelse, med et punkt i midten af ​​bladet, en anden nær bladets øvre grænse og den tredje under midten. Selvom det er muligt at gøre dette selv, kan du have en anden udføre denne handling for at reducere risikoen for skade.

Tryk på den nederste af de tre udløserspidser i semi-trekantens omrids ved hjælp af en tennisbold eller terapeutisk stok, der almindeligvis betegnes som en "theracane". Hvis du ikke har nogen smerte, skal du gå videre til det næste trykpunkt. Hvis du føler smerte, skal du holde trykket påtrykt i 10 sekunder, og slip derefter i 10 sekunder. Genanvend og frigør trykket efter behov, indtil smerten er faldet. Hvis smerten ikke falder efter to minutter, gå videre til næste trykpunkt.

Flyt teracan eller tennisbold op til det næste udløserpunkt, som skal være ca. en tomme op og en halv tomme til venstre, nær midten af ​​skulderbladet. Tryk igen på røret eller tennisballen i trykpunktet. Hvis der ikke er nogen smerte, fortsæt til næste punkt. Eller læg et fast tryk på og fra i 10 sekunder ad gangen, indtil smerten falder.

Flyt op til det tredje og højeste udløsningspunkt, placeret over og til højre for skulderbladets centrum lige under bladets øvre grænse. Anbring tryk på trykpunktet korrekt. Hvis du oplever smerte, skal du anvende og fjerne tryk i 10 sekunder ad gangen i maksimalt op til 2 minutter.

Tips

Behandlingen kan gentages op til 12 gange om dagen. Hvis du oplever blå mærker, skal du bruge mindre tryk.

Advarsler

Hvis skulderbladet smerter ikke falder efter flere sessioner af triggerpoint terapi overveje at se en læge, fordi problemet kan være alvorligt.

Del:
Kommentarer