Sådan aflastes en tørhackende hoste

Sådan aflastes en tørhackende hoste

En tør, hackende hoste kan være meget vedholdende og være meget smertefuld, hvis den ikke behandles med en form for medicin eller urtemedicin. Sammen med de klassiske hosteformer som antitussive sirupper og urtete, er der mange midler til at undertrykke en hoste.

Luftfugter

Tør luft er meget skadelig for luftkanalerne i kroppen. Uden ordentlig smøring kan spiserøret og lungerne blive sprøde og tørrede ud over længere perioder med indånding af tør luft. En meget nem måde at undgå og behandle tørre luftpassager ved, er at tilføje et luftfugter til dit hus. Luftfugter vil øge fugtigheden i dit hus, stoppe tørre hoster fra farten.

Hvidløg

Hvidløg er en af ​​naturens helbred. Det kan hjælpe dig med at kæmpe næsten enhver sygdom du kan kaste på den. Dette omfatter en tør hoste. Hakke eller hakke en hel fed hvidløg og læg den i en skål. Bland et par spiseskefulde honning ind med den hakkede hvidløg og dæksel med et låg eller plastfolie. Lad denne blanding marinere natten over og tag en spiseske, når det er nødvendigt. Honningen vil absorbere hvalløgets helbredende egenskaber, som derefter smører halsen på vej ned, og dermed beroliger den tørreste af halsen nok til at helbrede hosten.

Licorice Root

Licorice root er den tørrede rod af lakrisplanten. Du kan købe det hele, hakket eller i et pulver. Med det formål at undertrykke en tør hoste er den pulverform den bedste vej til at gå. Bland ca. 5 g lakridsrødpulver med en lille mængde honning. Lakridsrotet vil berolige den betændte hals og honningen vil igen belægge halsen med et smørlag. Gør dette tre gange om dagen så længe hosten varer.

Klassiske behandlinger

Hvis du tager en medicinsk hostesirup eller antitussiv, er det også en god måde at bekæmpe en tør hoste på. Den antitussive sirup vil belægge halsen, smøre den nok, så hosten stoppes. Der er også centralt virkende medicin til rådighed for at stoppe en tør hoste. De undertrykkende midler er codein og dextromethorphan. Disse lægemidler dæmper let vagusnerven, som forbinder lungerne med hjernestammen. Dette forhindrer visse kommunikationer mellem de to at forekomme, som hoste.

Del:
Kommentarer