Sådan åbner du chakraerne

Sådan åbner du chakraerne

Chakraer, de syv energivortaler langs ryggen, spin, når de er sunde og åbne, så positive chi og kundalini-energi kan strømme. Blokerede chakraer indikerer, at traumer, vrede, stress, sorg eller en anden negativ følelse eller oplevelse forstyrrer din vitalitet og evne til at klare sig nemt med livet. Åbning af chakraerne giver dig mulighed for at reagere på begivenheder med passende følelser, nyde genoprettet eller forbedret godt helbred og opleve større overflod på alle områder af dit liv.

Karakteristika og farver

Begyndende ved bunden af ​​rygsøjlen kontrollerer de tre nedre chakraer instinktive reaktioner. Det Muladhara eller Root chakra i ryggen er rød, og beskæftiger sig med spørgsmål om støtte, velstand og overlevelse. Det Svadhisthana eller Sacral chakra, ca. 2 inches under navlen, er oransje og styrer seksualitet og en følelse af velvære. Det Manipura eller Solar Plexus chakra ved navlen er gul og handler om selvtillid. De øverste fire chakraer styrer mentale og åndelige aktiviteter.

Det Anahata eller Heart chakra er grøn og tillader kærlighed, glæde og indre fred. Det Visuddhi eller Throat Chakra er blå og styrer kommunikation, sandhed og selvudfoldelse. Det violet ajna eller tredje øje chakra mellem øjenbrynene, styrer intuition, fantasi og visdom. Det Sahasrara eller Crown Chakra, lige over hovedet, er klar, krystallinsk ametyst. Det forbinder dig med indre og ydre skønhed og åndelig lyksalighed.

Meditation og Mantra

Tidskendte metoder til at frigøre kundalini-energi ved at frigøre fast chakra omfatter meditation, mudra og mantrapraksis. En mudra er en symbolsk, hellig håndbevægelse - hviler din højre hånd i venstre hånd, håndfladerne op, tommelfingre, der rører, mens du sidder i meditation, der viser den sacrale chakra, forbedrer din visualisering. En specifik mantra eller sanskrit-chanted sætning for hver chakra resonerer endnu stærkere for at åbne blokeret energi. Lam er en simpel mantra for Root chakraen; Vædder hjælper med at åbne navel chakraen. om bruges til at hjælpe med at åbne det tredje øje.

Sæt let i meditation. Begynd ved Root chakraen, visualiser en blomstrende blomst eller hvirvlende hvirvel af energi i farven på hver chakra til gengæld, mens du skænder dens mantra. Den visuelle meditation alene er en kraftfuld praksis, selv uden specifikke mudraer og mantraer til at forstærke energien rettet mod hvert center.

Chakraer på maden

Balancere dine chakraer med yoga poser, der åbner hver chakra, så din energi kan strømme mere jævnt fra sædet af din rygsøjle til toppen af ​​dit hoved. Prøve udgør at målrette mod hver chakra omfatter Tree pose for Root chakra, efterfulgt af gudinde udgør, Båd, Camel, Støttet skulderstativ, Easy poser og Corpse. Sammen jordede de underkroppen, forlænget ryggen, udvide brystet, stimulere halsen og løsne skuldrene og frigøre din opmærksomhed for at engagere sig i din intuition og forstå din sande natur. Tag lidt tid i hver pose for at forbinde med farveenergien til chakraen og forestille sig det hvirvlende og ubegrænset. En yogasekvens balancerer energicentrene for at øge trivsel, både følelsesmæssigt og fysisk.

Lav dit træk

Anodea Judith, en kendt forfatter og ekspert i chakrabalancering, lister på enkle øvelser, du kan gøre, mens du koncentrerer dig om hver chakra for at genoprette den frie strøm af kundalini energi op i ryggen. Hvis du trykker ind i gulvet eller jorden, mens du står med fødder i hoftebredden fra hinanden, når du regulerer ind og ud åndedræt aktiveres Root chakra. En subtil brystfrigivelse under siddende meditation involverer Sacral chakra. Abs crunches åbner din navel chakra. Koordinering af din vejrtrækning med fokus på hjertet stimulerer hjertechakraen. Chanting alle chakra mantraerne gentagne gange - Lam, Vam, Vædder, Yam, skinke, aum, stilhed - resonerer i Throat Chakra. Tag et lyspunkt i din bevidsthed og visualiser det med dine øjne lukket for at åbne dit tredje øje. Øv Mindfulness meditation - komplet fokus i øjeblikket med et tomt sind - for at aktivere kronen eller bevidstheden, chakra.

Del:
Kommentarer