Sacral Nerve Damage Symptomer

Sacral Nerve Damage Symptomer

Almindeligvis betegnet "ischias", er kardral nerveskader en behandlingsbar og forebyggelig lidelse. Den sakrale region er placeret i den nederste del af rygsøjlen mellem det femte lændehalssegment og halebenet. Sakrummet er en kanal, der har fire åbninger, hvorigennem blodkarrene og nerverne løber. Et alvorligt fald eller uheld, der resulterer i brud, hysterektomi eller anden operation, fødsel, osteoporose eller reumatoid arthritis kan forårsage skade på sakrale nerver, hvilket resulterer i alvorlige symptomer.

Smerte

Optagelse, brænding eller stikkende smerter kan opstå, når de sakrale nerver er beskadiget. Denne smerte forekommer nogle gange på kun den ene side af kroppen. Skader på sakrale nerver kan resultere i smerter, der løber fra din bouder til dine lår. For nogle er smerten vedholdende, mens for andre kommer den og går. Smerten kan forværres af vedvarende perioder med at stå eller sidde.

Muskel svaghed og nummenhed

Hvis du har en sakral nerveskader, kan du opleve svaghed i benet og / eller benet. Du kan have en følelse af manglende styrke i musklerne eller endog følelsesløshed. Det er muligt at have en kombination af svaghed og følelsesløshed i et ben, hvor en del af dit ben føles svag og en anden del nummen eller tingly, som om man sover.

Inkontinens

Sacral nerveskader kan resultere i manglende blære eller tarmkontrol. Ofte omtalt som Cauda Equina syndrom er dette et symptom, der kræver alvorlig lægehjælp. Kompression eller betændelse i nerve rødder kan medføre, at du taber kontrollen med vandladning eller tarmbevægelser eller føler behovet for at urinere ofte.

Forebyggelse

Du kan forebygge sakral nerveskader eller en gentagelse af sacral nerveskader ved regelmæssigt at udøve at forbedre den generelle fysiske sundhed. Brug korrekt kropsholdning, når du står eller sidder, er afgørende for at forhindre alle former for rygsmerter, herunder ischias. At vælge en høj kvalitet madras vil også hjælpe, fordi det vil ordentligt understøtte og justere rygsøjlen.

Behandling

Der er mange behandlingskurser for sakral nerveskade, afhængigt af problemets rod. Fysioterapi kan hjælpe med at rehabilitere ryg og ben og forhindre fremtidige tilbagevenden. Anti-inflammatorisk medicin eller muskelafslappende midler kan også ordineres for at hjælpe en person med at håndtere smerten. Epidural steroid injektioner kan bruges til at undertrykke betændelsen i de beskadigede sakrale nerver og give kortvarig relief. Ved vedvarende svaghed, smerte eller inkontinens kan kirurgi være nødvendig.

Del:
Kommentarer