Regler om Metal Softball Cleats

Regler om Metal Softball Cleats

De mennesker, der overvåger reglerne for softballs sport på alle forskellige niveauer, har gået frem og tilbage på at tillade metal cleats at blive brugt i sporten. Reglerne for college, high school og endog ungdoms konkurrencedygtig softball er fra 2010 meget ens om emnet metal cleats, mens amatør softballforeningen har en anden standard for nogle langsomme pitch-ligaer end for sine hurtige pitch-ligaer.

College Softball

National Collegiate Athletic Association styrer det største stykke college softball hold, og de fleste andre college sportsforeninger falder i tråd med NCAA softball regel bog. NCAA tillader metal softball klap udover bløde eller hårde gummi klipper. Organisationen regulerer formen af ​​metalklamperne og siger at piggerne skal være rektangulære i form. Spikesne kan ikke være runde. Spikes kan også ikke være længere end 3/4 tommer.

High School Softball

National Federation of State High School Athletic Associations er det primære styrende organ for gymnasiet sport på landsdækkende basis. Individuelle stater og lokale sektioner og ligaer skaber nogle af deres egne unikke regler, men for det meste er en regel, der indføres af NFHS, generelt accepteret og håndhævet over hele linjen. I 2008 ændrede NFHS sin holdning til metal cleats for high school softball spillere og løftede det forbud, der havde været på plads. High school spillere har nu lov til at bære metal cleats, der matcher lignende kriterier til, hvad der er acceptabelt på college. NFHS gjorde ændringen for, hvad det anså for at være spilleresikkerhedsproblemer, da det følte, at spillerne kunne få bedre trækkraft med metalspidser.

Ungdom Softball

De fleste ungdoms hurtige softball-hold følger regler fastsat af Amatør Softball Association, som også tillader en form for metal klap. I ASA-regelsættet hedder det, at sko enten kan være fladt på bunden eller have bløde eller hårde gummi klipper. Det giver også mulighed for sko med metalsål eller hælplader, så længe tappene er 3/4 tommer lange eller kortere. Sko med runde metal klipper er ikke tilladt, og der er heller ikke sko med udskiftelige klæder, der skruer på knopper i skoen. Udskiftningsklemmer skal skrues ind i skoens sål for at være acceptabel. ASA-reglerne forbyder brugen af ​​metalklammer til junior olympisk hurtig og langsomt softball og også for coed og senior slow-pitch softball.

Del:
Kommentarer