Regler for Poker Billardballer

Regler for Poker Billardballer

Poker billard, også kendt som pokerball, er en kombination af kortspil og billardens dygtighed. Hvert spil er anderledes på grund af de trukket kort og kræver forskellige strategier. To til seks personer kan spille, selvom det ideelle tal er tre. Et 52-kort standard pokerdække bruges ud over en fuld rack af de 15 standard-billardkugler. Du kan også bruge bolde specielt lavet til spillet.

Spillets genstand

Syv kort behandles til hver spiller. Det er hver spiller ansvar at holde kortene skjult. Kort til bold svarer som følger: Ess = 1 bold, 2 = 2 bold, 3 = 3 bold osv., Jacks = 11 bold, Queen = 12 bold, King = 13 bold. De 14 og 15 bolde er neutrale. For at vinde, skal du slippe af med alle kortene i din hånd. Normalt spilles spillet for penge baseret på en forudindstillet mængde for hvert kort i din hånd i slutningen af ​​spillet.

Procedure

Åbningsbrud tilhører vinderen af ​​det foregående spil. Spillere skyder i rækkefølge ud fra antallet af kort, der holdes fra det foregående spil, med den person, der holder de fleste kort, der optager sidst. Åbningsspilleren bryder bolden. Enhver bold nedsænket, der svarer til et kort i skyderens hånd, kan kasseres. Kun skytteren må kassere. De andre spillere skal vente på hans eller hendes tur til at synke bolde og kassere kort. De 14 og 15 bolde repræsenterer ikke nogen kort. De kan blive nedsænket for at etablere position på bordet. Når shooteren savner en bold, går turnen til den næste spiller.

Frispark

Når en ridse opstår, som lomme ridser, ikke kører en kugle til skinnen efter kontakt eller mangler at kontakte en objektkugle, er det en fejl, og skytteren skal trække et kort fra den ubrugte del af dækket. Hvis der opstår to fejl, bliver to kort trukket og en tur går tabt. Hvis en bold er lommen, der ikke svarer til skytterens kort, er det en fejl. At slå en juridisk bold på samme tid som en ikke-juridisk bold betragtes som en dobbelt fejl, og det tilsvarende lovkort må ikke kasseres.

Vinder

At vinde spillet sker, når alle skyderens kort er væk, eller en skydespil kommer til bordet og alle de tilsvarende bolde er i lommerne.

Del:
Kommentarer