Regler for pickleball

Regler for pickleball

Pickleball blev opfundet af Joel Pritchard og Bill Bell i 1965. Kunne ikke finde et komplet sæt racketer for at spille et spil badminton, de fortsatte med at lave nogle træpaddler og brugte en plastikbold med huller i den. Navnet pickleball kom fra navnet på Joel Pritchards hund, Pickles, som holdt løbende med bolden under spillet.

Udstyr og Court Size

En pickleballbane er 20 fod med 44 fod for både singler og dobbeltkampe. Nettet over midten af ​​retten er 34 tommer højt i midten af ​​retten og går op til 36 tommer i hver ende. Hver spiller bruger en officiel pickleball padle, som er ens i størrelse og stil til en pingpong padle. Kuglen er lavet af plastik og har huller i den og er tre inches i diameter.

Betjener

En server rammer bolden diagonalt mod modstanderen og skal tjene med mindst en fod bag servicelinjen. Bolden skal serveres med en underhånds bevægelse. Kun en tjeneste er tilladt, men hvis bolden fanger nettet på vej over, så kaldes et "let" og tjenesten kan afspilles igen. Hvis serveren mister punktet, går tjenesten til modstanden. Du kan kun vinde et point i pickleball, hvis du tjente skuddet.

Scoring og fejl

Hvert spil er spillet til 11 point. Efter en service spiller vinder skuddet, fortsætter hun med at tjene til et punkt går tabt. Et hold eller individ skal vinde med mindst to point. En fejl opstår, hvis en bold er ramt ud af banen eller ikke rydder nettet. Spillere må ikke træde ind i det ikke-volleyende område og spille et volleyskud. Det betragtes også som en fejl, hvis pickleballen er volleyet før dobbeltstopreglen. Efter en tjeneste skal modtagelsesteamet lade tjeneren hoppe før han vender tilbage til skuddet, og serveren må så lade bolden hoppe, inden han rammer bolden. Efter denne dobbelttrykregel kan bolden blive volleyet eller afspilles efter en hoppe.

Doubles Play

Spilleren i højre halvdel af retten tjener altid først. Når holdet, der tjener, gør en fejl, tjener den anden spiller på det hold. Efter holdets anden fejl forbliver de på samme steder, og tjeneren går til det andet hold. Spillere skifter ikke sektioner, før der er scoret et point.

Del:
Kommentarer