Regler for kaptajnens bold

Regler for kaptajnens bold

Let at lære og egnet til blandet selskab, spillet af kaptajnens bold giver et lavt indflydelsesalternativ til andre boldsporter. Spillet bruger en volleyball eller anden blød, oppustet bold til at passere blandt sine medlemmer med det formål at score et mål. Spillere må ikke køre, når de har bolden, og skal holde en afstand på 2 til 3 fod fra andre spillere. Hold kan have både mandlige og kvindelige spillere, og spillet har regler, der forbyder roughhousing eller foul sprog.

Oprettelse af Domstolen

Du kan spille spillet på en basketballbane eller volleyballbane uden net på plads eller ude på græs eller en hård overflade. På hver side af midterlinjen tegner du tre store cirkler. Cirklerne skal være omkring 8 fod i diameter og sætter ca. 3 meter væk fra hinanden og fra centerlinjen. To cirkler vil blive sat omkring to meter tilbage fra midterlinjen nær retten. Centrer den tredje cirkel mod ryglinjen af ​​retten. Sæt en robust stol eller kort piedestal i den tredje cirkel mod bagsiden for at din målfanger skal stå på. Hvis du leger med børn, skal du bruge en mindre domstol og hula-hoops til cirklerne.

Spiller spillet

Du kan spille spillet med fem, seks eller op til 10 spillere på hvert hold. Vælg en person som målfanger og få ham til at stå på stolen eller piedestallen (eller på gulvet i cirklen, hvis du ønsker det). Du vil have to skydespil, der vil stå i cirklerne tættest på midterlinjen. De resterende spillere kan bevæge sig frit gennem feltet udenfor cirklerne i den anden ende af banen for at forhindre det andet hold i at scorer. Hvert hold sender bolden fra en spiller til en anden for at få det til en af ​​skyderne, der forsøger at sende det til målfangeren for at score et point. Gratis roaming fielders fra det modsatte hold forsøger at blokere passene og aflytte bolden. De sender det derefter mellem medlemmer til deres egne skydespil for at prøve at score.

Særlige regler

En målfanger skal holde bolden i fuld tre sekunder for at få en score for sit hold. Ingen kan slå den ud af hænderne i løbet af denne tid. En spiller fra det modsatte hold bringer derefter bolden tilbage i spil bag baglinjen for retten og sender det til sine holdmedlemmer for at nå sit eget mål i den modsatte ende af retten. Spillere skal holde en fod stationær på jorden, når de har kontrol over bolden og ikke kan løbe eller gå med det. De må ikke hoppe eller rulle bolden for at gøre fremskridt; kun passerer er tilladt. Skytter skal holde mindst en fod i deres cirkel, når de sender bolden til målfangeren.

Fouling Out

En spiller, der kontrollerer bolden, må kun holde den i 3 sekunder, før den sendes til en anden spiller, eller der kaldes et holdfoul. Frisninger kaldes også, når en spiller kommer nærmere end 2 meter fra den spiller, der holder bolden eller gør kontakt med en anden spiller. Når en dommer kalder en straff, får modstanderen kontrol over bolden ved fejlens punkt og får et uhindret pass. De skal tage mindst et pass, før de forsøger at score efter en fejl.

Del:
Kommentarer