Regler for Discus Throwing

Regler for Discus Throwing

Discus throwing er en af ​​de ældste sportsbegivenheder, der går tilbage til de originale OL. I dag praktiseres det stadig på mange sporbegivenheder. Selvom mindre regler, som f.eks. Tidsgrænser, kan variere fra en begivenhed til en anden, er det grundlæggende for discuskastning i det væsentlige det samme. Sporten er næsten uændret gennem århundrederne.

Opvarmningsregler

Opvarmning er kun tilladt før begivenheden begynder. Når den aktuelle begivenhed starter, ophører alle opvarmninger uanset kasteordren. Kasteordre bestemmes typisk af tilfældig lodtrækning og er under tilsyn af en turneringsdommer. Eventuelle diskuskast udført under opvarmning måles ikke og tæller ikke for konkurrencen.

Kaste Regler

Under præmierne er hver deltager tilladt tre kast. Afhængig af konkurrencen kan der være en tidsbegrænsning (f.eks. 1 minut), inden for hvilken deltageren skal smide, når de kommer ind i ringen. De øverste deltagere går videre fra prelimerne til finalerne, hvor de vil få yderligere tre kast.

MĂĄleregler

Assistenten tager båndets nul-ende ud til landingsstedet, mens embedsmanden læser målingen ved kuglens cirkel. Afstanden måles fra det nøjagtige landingssted til kuglens nærmeste indre kant, målt i en retlinie. En diskussion, der lander på sektoren, kaldes en fejl. Et flag eller en anden sådan markør er placeret på stedet for konkurrentens bedste kaste.

Regler for fejl

Et ugyldigt kast kan kaldes, hvis deltageren kaster disken med to hænder. En diskus landing på eller uden for en bestemt sektor kan resultere i en fejl. Deltagere må ikke træde uden for cirklen, før deres diskus lander. At gå ud på den forreste halvdel af cirklen, efter at diskusen er landet, udgør også en fejl.

Del:
Kommentarer