Regler for Chicago Softball

Regler for Chicago Softball

Softball i Chicago-stil ligner det almindelige spil softball spillet konkurrencedygtigt og rekreativt rundt om i landet. Der er dog nogle store forskelle i regler og stof i spillet, der gør det meget anderledes. Spillere, der er ny i softball i Chicago-stil, bliver normalt overrasket og spekulerer på, hvorfor de ikke spiller standard softball. Men hvis du voksede op med at spille spillet, kunne du ikke forestille dig at spille softball nogen anden måde.

Boldstørrelse

Den mest bemærkelsesværdige forskel mellem Chicago softball og standard softball er størrelsen af ​​bolden. Chicago softballen er 16 inches i diameter, sammenlignet med 12-tommers standard-størrelse softball. Bolden er enorm i sammenligning, og de, der har spillet en masse 12-tommer softball, har en hård tid at gøre kontakten. Det er svært at kaste, og det kan være svært at ramme for afstand.

Ingen handsker

Fielders har ikke lov til at bære handsker, mens de spiller i softball i Chicago-stil. Mens bolden er stort og kan fanges med to hænder, vil det være straf for at spille infantere, der har line-drev, der ramte dem i de første to innings. Det er fordi bolden er meget svært de første to innings eller så, men når det bliver ramt et stykke tid, bløder det op. Det er af lille trøst for en første baseman, der skal fange et dampkaste fra en shortstop, der forsøger at smide batteren ud først. Mange spillere vil lide hånd- og fingerskader som følge af at fange harddiske eller kaste fra infielders.

Pitching

Pitching i Chicago-stil softball er også helt anderledes end standard softball. I stedet for at pitche fra højden eller gummien får pitcherne at tage et sidelæns eller baglæns spring ud af gummiet og tonehøjde fra hvor han lander. Han kan ikke være tættere end den pitching gummi, men han kan skabe en anden vinkel at pitch fra for at forvirre smeten. Pladsen er en højbøjet tonehøjde, der vil blive kaldt en strejke, hvis en del af bolden krydser pladen mellem batterens skuldre og knæ. Hvis banen er over batterens hoved, men falder skarpt, så en lille del af boldens dips til skulderniveau på den bageste del af pladen bliver banen kaldt en strejke. Dette vil lejlighedsvis forårsage problemer for hitters, men spillet er primært bemærket for spillere, der kan køre den store bold enorme afstande.

Pitch Count

En batter får kun to strejker i Chicago-stil softball. Hvis den første tonehøjde er en kaldet eller svingende strejke, og den anden tonehøjde er fouled, har spilleren slået ud. Du får kun to muligheder for at svinge flagermus, og hvis du ikke kan sætte det i spil ved den anden sving, er du ude. Hvis en krukke kaster tre bolde, er det en base på bolde.

Ingen stjæle

Spillere har ikke lov til at stjæle baser, men de må tage ledere. Mange spillere vil hoppe ud første eller anden base og afvige ganske langt, fordi de gerne vil fremkalde et pickoff kast fra fangeren. Hvis fangeren forsøger at afhente løberen, kan han gå videre til næste base. Men hvis fangeren ignorerer løberen, skal spilleren vende tilbage til sin oprindelige base.

Del:
Kommentarer