Quick Vertigo Behandlinger

Quick Vertigo Behandlinger

Dit indre øre indeholder små calciumpartikler. Når de fordeles jævnt, holder de det indre øre i balance. Partiklerne fungerer som nervefølere, der sender din hjerne et signal - når du bevæger dit hoved - der angiver hvilken retning du drejer. Hvis disse små partikler løsnes og ikke længere er jævnt fordelt, sender nervefølere fejlmeddelelser til din hjerne. Således føler du at du er i bevægelse (spinning), når du ikke er. Dette er simpel, godartet paroxysmal positional vertigo (BPPV), forårsaget af ældning, hovedtraume eller en virus i det indre øre.

Homøopatisk middel

VertiFree, en plantelægemiddel, hjælper med at lindre symptomer forbundet med BPPV såsom svimmelhed og kvalme. Det kan også mindske midlertidig tinnitus (ringe i øret) eller de brusende oceanlignende lyde i øret. I det væsentlige genopretter det væskens balance i det indre øre.

Epley Maneuver

Ifølge American Academy of Neurology anses Epley manøvren for en anerkendt behandling for svimmelhed. Det indebærer blide hoved og nakke øvelser og bør administreres af en fysioterapeut. Proceduren starter, når patienten sidder i en stol eller på et undersøgelsestabell. Lægen tiltager patienten mod retningen af ​​det indre øreproblemer. Patienten ligger på ryggen i ca. et minut og så flader hovedet til den anden side. Derefter ruller patienten på hans eller hendes side i ca. et minut og sætter sig hurtigt op. Dette sæt øvelser skal gentages to gange. Ideen er, at disse bevægelser vil omplacere de ujævnt fordelte partikler i det indre øre og genoprette balancen.

Akupressur

Prøv enkle akupressurteknikker for at lindre svimmelhedssymptomer. Placer dine midter og indeks fingerspidser lige under din øre. Påfør tryk, mens du tager dybe vejrtrækninger. Tryk på bunden af ​​din ribbe bur direkte under din brystben. Gnid dine knyttede knogler hurtigt op og ned ved siden af ​​shinbone på højre og venstre side af dine ben. Løft din højre hæl og sæt toppen af ​​din venstre fod ind mellem venstrebenets første og anden tæer. Gnid hurtigt med din helbred i 30 sekunder. Gør det samme på den modsatte fod.

Del:
Kommentarer