Psykedeliske virkninger af Morning Glory Seeds

Psykedeliske virkninger af Morning Glory Seeds

Frøene fra morgendagsplanter kan producere en psykedelisk høj som om at tage LSD. Også kaldet ololiugui af de 16. århundredes indianere, producerer frøene fra morgendagsplanten en hallucinogen effekt, når de indtages.

Hvad er de?

Morgenværelsesplanten er en twining flerårig vinstok, der dyrkes i mange haver. Planten bærer klynger af blå til purpløse blomster, og nogle gange vil der producere hvide blomster. Frøene, der produceres fra morgenværelsesplanten, er brune eller nogle gange sorte i farve. Når de er spist, er de det, der producerer en psykedelisk høj.

LSD-lignende egenskaber

Den aktive ingrediens i morgenormefrø er en alkaloid kaldet R-lysergisk. Frøene indeholder også D-isolysergiske syrer. Syrerne ligner ingredienser, der findes i LSD. Jo flere frø der indtages, jo større er det høje.

Intens

Psykedeliske eller hallucinogene stoffer frembringer en forvrængning i hjernen af ​​en faktisk stimulering. Lægemidlet skaber ikke en ny begivenhed. Det udvider i det væsentlige hvad der sker i øjeblikket. Med andre ord, hvis der sker en god begivenhed, kan den person, der indtager frøene opleve en god tur. Selvom når negative ting foregår, kan personen opleve en "dårlig tur". De hallucinogene midler påvirker hjernen ved at interagere med serotoninsynapserne. Samlet set vil lægemidlet give en øget følelse af, hvad der sker.

Synestheia

Morning glory frø vil producere en øget bevidsthed om farver, teksturer og lyde. En person kan opleve en sensorisk forandring fra den ene forstand til den anden, der kaldes synestesi. Med andre ord kan stofbrugeren høre farver eller føle lyde. Efter at have indtaget morgen herlighed frø, kan de påvirke om cirka tre timer.

Drug Effects

Den medicinlignende oplevelse, der kan opstå, mens man tager morgenkirsebær frø, indbefatter en formindsket følelse af virkelighed. En person kan gøre ting, han aldrig gjorde før på grund af øget fornemmelse. Tiden er ofte bremset, mens du har en hallucinogen oplevelse om morgenen. En persons ego vil ofte intensivere i løbet af en morgen glory drug trip også.

Modsætninger tiltrækkes

En person, der indtager morgen ærefrugtfrø, kan have massive humørsvingninger, mens de er på stoffet. Frøene kan få en person til at føle ekstatisk følelse og blive meget lyksalig, og så kan stoffet forårsage ens humør at ændre sig i modsat retning for at blive meget elendigt og nede.

Advarsler

Indånding morgen herlighed frø er ikke alle lyksaligheder og gode følelser. En person kan blive kvalme og opkast på grund af at indtage for mange frø. Når en person oplever en "dårlig tur", kan han få brug for en ven til at blive hos ham og hjælpe ham med at komme igennem oplevelsen. En følelse af stor angst og panik kan også indgive. Nogle gange må en person være nødt til at blive taget til et nødrum, fordi han kan opleve en psykotisk episode fra at tage frøene. I nødrummet kan lægemiddelbrugeren muligvis få beroligende eller beroligende middel til at hjælpe ham med at lette gennem morgendagens frøs hallucinogene virkninger.

Del:
Kommentarer