Protein Kun diætplaner

Protein Kun diætplaner

Protein kun kost planer involverer normalt at fjerne så mange kulhydrater fra kosten som muligt. Kulhydrater giver energi til kroppen, men når de ikke bruges, opbevares de som fedt. Ideen bag højt proteinfattigt lavt kulhydrat kost er, at hvis kulhydrater elimineres, bruger kroppen fedtbutikker til energi, og du vil tabe sig. Ifølge Atkins Diet hjemmeside producerer kroppen ketoner og begynder at forbrænde fedtforretninger, når kulhydrater forbliver på mindre end 20 g pr. Dag. En proteinfri kostplan kræver, at du fjerner kulhydrater for maksimal vægttab.

Ikke-kostholdige fødevarer

High protein diæt planer som Atkins Diet kræver, at du eliminerer alle forarbejdede fødevarer, der indeholder sukker eller kulhydrater. Derudover kan du ikke spise brød, kartofler eller pasta. Drikke ikke sodavand, saft eller andre høje kulhydrater. Tjek alle pakker for kulhydratindhold. Alle fødevarer, der forbruges på en protein, kun kostplan bør helst indeholde 1 g kulhydrat eller mindre.

Kost fødevarer

Fødevarer, du kan spise på en kostholdsplan med høj protein, omfatter ubegrænsede mængder æg og frisk kød. Ost og mejeriprodukter kan indtages i begrænsede mængder. 3 oz ost indeholder normalt kun et par gram kulhydrater. Regelmæssig kaffe creamer har også ca. 3 g kulhydrat pr. Portion.

Morgenmad

Til morgenmad har du æg, pølse eller skinke og en ounce cheddarost. Æg er højt i protein med ca. 8 g pr. Æg og har ingen kulhydrater. De fleste kød har meget få kulhydrater og op til 20 g protein, selvom forarbejdede kød som pølse, bacon og skinke kan have et par gram. Kontroller emballagen for kulhydrat og proteinindhold, og køb produktet med mindre end et gram hvis muligt. Cheddarost har mindre end et gram kulhydrater pr. Ounce.

Frokost

Spis en tun salat til frokost. Salat har omkring tre kulhydrater pr. Halv kop, og tun har ingen kulhydrater og 16 g protein. Bland tun med lavt kulhydrat mayonnaise og læg på toppen af ​​salat. Tilsæt en teskefuld ost dressing, der indeholder mindre end et kulhydrat pr. 2 elsk. Tilsæt baconbiter og et stænk af shredded ost til en sund salat.

Aftensmad

Til middag har kyllingebryst, bøf, svinekoteletter, rejer eller andet kød. Disse kød indeholder fra 25 til 40 g protein pr. 4 ounce servering og nul kulhydrater. Spis en lille salat med 2 spsk osteblanding til et sundt højt proteinindhold. Tilsæt krydderier som nævnt ovenfor for en hjerteligere salat.

Snacks

Spis en halv ounce jordnødder, en lille pickle, ostepinde eller en håndfuld oliven til en høj protein lav kulhydrat snack. Sukkerfri jello har nul kulhydrater og vil hjælpe med at lindre en sød tand. Drik 2 liter vand dagligt for at hjælpe med at skylle fedt. Kaffe, te er acceptabel kostdrikke. Du kan tilføje lavt kalorieindhold sødemiddel til at drikke blandinger, men husk, de er cirka et gram kulhydrat pr. Pakke.

Del:
Kommentarer