Pro-Form Cr610 Specs

Pro-Form Cr610 Specs

Pro-Form CR 610 var en løbebånd fremstillet til hjemmebrug. Det var en mid-level kvalitet maskine, der pralede mange funktioner, der kan sammenlignes med de tredive møller du kan finde på dit lokale gym. Pro-Form fremstiller forskellige former for kommercielt udstyr og forbrugere, herunder løbebånd, cykler og elliptiske maskiner.

Sikkerhedsfunktioner

Løbebåndet har en foreslået vægtkapacitet på 250 lbs. Løbebåndets bælte kan fungere, hvis det har for meget vægt på platformen. Konsollen har en dedikeret plads til en bog og vandflaskeholder. Ligesom de fleste Pro-Form løbebåndsmodeller har den det røde nøglestykke. Den røde plastiknøgle sættes på forsiden af ​​konsollen og den anden ende klikkes på dit bælte. I tilfælde af at nøglen kommer ud af slotten, for eksempel, hvis du skulle falde, stopper løbebåndet med det samme. Hjertefrekvensmonitorer på håndtagene kan også vise din puls på konsollen.

Platform

Platformen er polstret under bæltet for at understøtte det konstante tryk og påvirkningen af ​​dine led i løbet af jogging eller gang. To-fods skinner grænser bæltet på venstre og højre side. Af pladsbesparende årsager kan tredemølleplatformen foldes op lodret og snappe på plads. Pro-Form advarer om, at øveren skal kunne løfte 45 lbs for at løfte platformen til oprejst position. Pro-Form CR 610 har også elektronisk inline indbygget i platformen.

Console funktioner

Den elektroniske konsol har et animeret ¼ mile LED-spor, der tændes med dine fremskridt, mens du løber eller går. Hastigheds-, tids-, afstands- og lapskærme er også standard. "Hurtig hastighed" knapper fra en til ti gør det muligt for træneren at hurtigt ændre hastigheder til en forøgelse eller nedsat intensitet. Der er også et valg af seks forskellige forudbestemte træningstræninger, som automatisk justerer hastigheden og hælder som du går sammen. Manuelle programmer er også tilgængelige.

Del:
Kommentarer