Pool Turnering Regler

Pool Turnering Regler

Pool betyder forskellige spil til forskellige mennesker. Straight Pool dominerede engang som det valgte turneringsspil, men de fleste turneringer i dag er enten otte-ball eller ni-ball.

Pool Tilbud Variety

Der er flere versioner af otte-ball og ni-ball med otte-ball, der har langt mere permutationer end ni-ball. Mens en version kan være populær i det nordøstlige USA, kan en anden version være mere populær i nordvest. Selv inden for en geografisk region kan folk i forskellige ligaer og i forskellige poolhaller spille disse populære spil med unikke lokale variationer.

Planlæg din turnering

Bestem hvilke spilregler spillere vil følge. Vil det være en traditionel otte-ball turnering? Texas otte-ball? Sidste lomme otte bold? Find reglerne, udskrive dem og læg dem på væggen i din virksomhed. De regler du sender bliver "husreglerne" for det spil, de beskriver.

Handicap din turnering

Poolhaller planlægger turneringer for at tiltrække spillere med alle evner. En "åben" turnering tiltrækker topspillere, men kan også tiltrække middelmådige spillere, der håber at blive heldige. En "D" -turnering tillader kun de meget værste spillere. Nogen der er konkurrencedygtig i en åben turnering, har ikke noget at spille i en D-turnering. En "C" turnering er åben for C-kvalitet spillere og D-kvalitet spillere. En "B" turnering er åben for B-, C- og D-kvalitet spillere. Hvis du kender spillernes evner, kan du også køre en "handicap" turnering, hvor en "A" spiller måske skal vinde tre eller fire gange så mange spil som en D-spiller, når man spiller mod hinanden.

Single eller Double Elimination

I en single-eliminationsturnering, hvis du mister en kamp mod en modstander, er du ude af turneringen. I en dobbelt eliminering turnering, taber en kamp støder dig i "taber" bracket, og du kommer til at spille mod en anden taber. Skulle du miste en kamp i taberens beslag, er du ude af turneringen. Halvfinale kampen i en dobbelt eliminering turnering er mellem vinderen af ​​vinderens beslag og vinderen af ​​taberens beslag. Dette er den sidste kamp, ​​hvis vinderens bracket spiller vinder. Vinderen springer vinderens beslagvinder ind i taberens beslag og de to spillere har et andet match for at bestemme turneringenes vinder.

Regler for din turnering

Brug disse regler til enhver puljeturnering. Bemærk, at store bogstaver identificerer, hvor dit turneringsformat kræver, at du identificerer bestemte muligheder: 1. Turneringen er kun åben for C OG D-spillere. Ledelsen forbeholder sig ret til at kontrollere referencer. 2. Alle kampe vil blive spillet i henhold til House Rules of 8-BALL, der er opført i poolhalen. 3. Spillere laver for at bestemme hvem der bryder først; spillere skifte åbningsbrud i efterfølgende spil. 4. Spilleren, der venter på at skyde, skal forblive siddende under hans eller hendes modstanders tur ved bordet. 5. Den første spiller der vinder tre kampe under en kamp vinder kampen. 6. Dette er en DOUBLE-ELIMINATION-turnering.

Del:
Kommentarer