Pool spil til at opmuntre børn til at sætte deres ansigter i vandet

Pool spil til at opmuntre børn til at sætte deres ansigter i vandet

Det er tid til dit tre- eller fireårige barn at lære at svømme, men gæt hvad? Hun vil ikke sætte sit ansigt i vandet, selvom hun springer som en and i badetid. Uanset om du er lærer eller hun tager en formel svømmetur, kan du bruge spil, der øger ansigtet i vandet, til at fremme fremskridt og modvirke magtkampe.

Blæse bobler og tag en bold

Blæser bobler er det første skridt ikke kun til ansigtsdæmpning, men er også en byggesten til vejrtrækning under vand. Demonstrere at blæse bobler selv, mens du opmuntrer dit barn til at forestille sig en hurtigbåd, en lille fiskerbåd eller et stort krydstogtskib. Lad ham så prøve. Omvendt lukker øjnene og gætter hvilken slags båd den anden efterligner. Når dit barn har det godt med dette spil, skal du vise ham en pingpongkugle og se om han kan blæse den væk med sine bobler. Du kan holde ham og flytte sammen som han blæser og bobler bolden over poolen, eller han kan gøre det, mens man har på redningsvest. Tegn et ansigt på bolden for et par ekstra giggles.

Maling i poolen

De fleste børn kan lide at male, så kom til poolen med en stor pensel eller to og meddel at det er tid til at dekorere ansigter. Mens hun sidder på trappen, skal du holde børsten til dit barn og fortælle hende, at hun kan male først. Opmuntre hende til at male dit hår, ører, pande, øjne, næse og læber. Distrahere hende ved at spørge, hvilke farver hun foregiver at bruge, og hele tiden minde hende om, at det snart bliver din tur. Når hun er færdig, lad hende se, mens du vasker maling ud ved at gå under vandet. Når du har penslen, gå langsomt. Mal toppen af ​​hendes hoved og lad vandet dryppe over hendes ansigt. Det er okay at spørge, "Må jeg male dine ører blå?" Kan jeg male din næse grøn? "Når det er tid til at skylle, skal du først opmuntre hende til at vaske hendes ører ved at røre ved en ad gangen til vandet, så panden, næsen og endelig hele hendes ansigt. i puljen med en svamp er en variation af dette spil.

Lær en legetøj at svømme

For de yngste svømmere lægger et legetøj sig i barnet for at lægge ansigtet i vandet. Lad din søn vælge legetøjet - en dukke, en actionfigur eller et plastdyr arbejder lige så godt. Først bede ham om at holde vejret, mens han sætter T-Rex under vand. Tæl til tre og fortæl ham om at trække vejret i samme øjeblik, han bringer dinosauren ud af vandet. Efter et par gange beder han om at sætte sit eget ansigt i vandet, når hans legetøj går under. Start med kun et tal på "1" hvis han er urolig eller bede ham om at boble i nogle runder, mens legetøjet er nedsænket. Fremskridt baseret på signal fra dit barn, og skift til et andet spil, hvis han bliver agiteret. At få tillid til et sjovt miljø er nøglen til en positiv svømning oplevelse.

Del:
Kommentarer